Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SAMSUN TSO´DAN ZİYARET

SAMSUN TSO´DAN ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi´yi makamında ziya

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi´yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlı ?Terme için bir şans olarak gördüğüm Başkan Ekmekçi´nin çalışmalarını yakından takip ediyorum.Odanın büyük bir ivme kazandığı ortada.Terme´ye kazandırmış olduğunuz yeni hizmet binasının sizlere ve üyelerinize hayırlı olmasını diler, bundan sonra ki çalışmalarınız da başarılar dilerim? dedi.
Başkan Ekmekçi ?Terme´deki esnafımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir ?diyerek sözlerine son verdi.