Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SAMSUN VALİLİĞİNDE KOVİD TOPLANTISI

SAMSUN VALİLİĞİNDE KOVİD TOPLANTISI

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koronavirüs denetimlerinin arttırılmasını ve vatandaşların belirlenen kurallara uyması gerektiğini söyledi.

    Samsun Valiliği'nde kovid toplantısı  Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koronavirüs denetimlerinin arttırılmasını ve vatandaşların belirlenen kurallara uyması gerektiğini söyledi.
    Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, salgınla mücadelede başarıya ulaşabilmek için vatandaşların kurallara eksiksiz riayet etmesi gerektiğini belirterek, "Denetimler arttırılmalı ve randevu alamadığı için aşı olamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ulaşılmalı" dedi.
    
    DURUM DEĞERLENDİRMESİ
    Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Koronavirüsün ilimiz genelindeki son durumu, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve aşılama çalışmalarının görüşüldüğü Kovid-19 Değerlendirme Toplantısı, Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, ilçe kaymakamlarının katılımıyla gerçekleştirildi" denildi.

    KURALLARA UYULMALI 
    Vali Dağlı, salgınla mücadelede başarıya ulaşmak için vatandaşların belirlenen kurallara eksiksiz riayet etmesinin çok önemli olduğunu, denetimlerin artırılmasını ve kaymakamların denetimlere bizzat katılmasını, MHRS ve 182 üzerinden randevusunu alamadığı için aşı olamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlara mutlaka ulaşılması ve evlerine gidilerek aşılarının yapılmasını istedi.