Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

SAMSUN´DA 336 KiŞiYi iŞE ALACAK

SAMSUN´DA 336 KiŞiYi iŞE ALACAK

Sağlık Bakanlığı Samsun´da görev yapacak 336 işçi alanacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı İlanı yayınladı. Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden 6 bin 409 sürekli işçi alınacağı belirtilirken Samsun´da ise 336 işçi alınacak.
İşçi kadroları ve başvuru şartları İŞKUR resmi internet üzerinen yayınlandı. Şartları uyan ve başvuru yapacak adayların 31 Aralık 2019 - 4 Ocak 2019 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne gitmesi gerekmektedir.
Sağlık Bakanlığı tarafından Samsun´da şu kadrolara alım yapılacak;
*Yardımcı Klinik Elemanı (DİŞ) olarak 2 personel alınacak. Bu ünvana başvuracak adayların en az ortaöğretim kurumlarından Diş Protez Alanı-Diş Protez alanından mezun olması gerekiyor.
*En az önlisans mezunu bir ambulans sürücüsü alınacak.
*Bilgisatar Sitesim Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme birimine 3 eleman alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekmektedir. "Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı olarak 9 kişi alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*Elektrikçi olarak 15 işçi alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*Güvenlik görevlisi olarak 59 kişi alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*Hasta karşılamam ve yönlendirme görevlisi olarak 27 lisans 19 önlisans mezunu işe alınacak.
*Hastaneye kilinik destek elemanı olarak 100 kişi alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*27 şoför alımı yapılacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*Veri girişi kontrol işletmeni olarak 66 işçi alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.
*Yardımcı Klinik elemanı (Diş) olarak 10 kişi işe alınacaktır. Bu iş için başvuru yapacak adayların an az ortaöğretim (Lise ve Dengi) birimlerden mezun olması gerekiyor.