Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Samsun'da kaybolan A.A'nın cesedi bulundu!

Samsun

Samsun’da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki kadının cesedi çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu.

42 GÜNDÜR KAYIPTI
Samsun'un Atakum ilçesinde 42 gündür kayıp olan A. A.'nın ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Aygün'ün son olarak uzaktan akrabası olduğu öğrenilen ve sevgilisi M. C.'nin aracına bindiği öğrenilirken, cinayete kurban gittiği düşünülüyordu. 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile ‘Tatlı Sert’ adlı programına çıkan ve gelen iddialar üzerine sorguya alınan M.C., A. A.'nın kendisine telefon ve flash bellek bırakıp gittiğini iddia etti. A.'nın ailesi ise uzaktan akrabaları olan M. C.'nin "eşimden ayrıldım" diyerek kızlarını kandırdığını belirtti. Bunun üzerine harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri M. C.'yi gözaltına aldı. Emniyette ifade veren M.C.konuyla ilgili itiraf etti. A. A.'nın cesedi Terme'de bulundu.

NE OLMUŞTU
Atakum ilçesinde, geçen yıl 17 Aralık'ta evden çıkan A.A., bir daha geri dönmedi. 2 çocuk annesi A'nın yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, A.'yı bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, A. ile bir süre birlikteliği bulunduğu öne sürülen M. C. dahil 5 kişinin ifadesine başvurdu.M. C.'nin ifadesinde, 'En son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan ayrıldı' dediği öğrenildi.