Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SAMSUNLU BOKSÖR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SAMSUNLU BOKSÖR  TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Samsun´un Çarşamba ilçesindeki Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Bünyamin Özcan, Antalya´nın Kemer ilçesinde düzenlenen Okullar Arası Mini Minikler Grekoromen Güreş Turnuvasında Türkiye Şampiyonu oldu.

 


Samsun´un Çarşamba ilçesindeki Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu Müdürü Hasan Demir,? Belediyemizin destekleri ile Güreş Antrenörlerimizden İsmet Aykul ve Özkan Kurt hocalarımızın yardımlarıyla 5 sınıf öğrencimiz Bünyamin Özcan, Antalya´nın Kemer ilçesinde düzenlenen Okullar Arası Mini Minikler Grekoromen Güreş Turnuvasında Türkiye Şampiyonu oldu ?dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMASI HEPİMİZİ GURURLANDIRDI
Samsun´da düzenlenen Okullar arası Mini Minikler Grekoromen müsabakalarında 42 kilogramda Bünyamin Özcan´ın il birincisi olduğunu belirten Okul Müdürü Hasan Demir, ?Grup Şampiyonası´na katılan 2006 doğumlu 5 sınıf öğrencisiniz Bünyamin Özcan Türkiye Şampiyonası´na katılmaya hak kazanmıştı. Antalya´da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında da Mini Minikler Grekoromen Güreş kategorisinde 3 maçını tuş, 2 maçını da puan üstünlüğüne göre tamamlayarak Türkiye Şampiyonu olarak Samsun´a geri döndü. Bu arada futbol ve atletizm gibi takım sporlarında olduğu kadar, bireysel branşlarda da başarılı bir okulumuzda Bünyamin Özcan´ın Türkiye Şampiyonu olması hepimizi gururlandırdı. Bu başarı diğer öğrencilerimize de örnek oldu. Okulumuzda spor yapan gençlerimizin sayısının artması için çalışıyoruz. Sporcu gençlerimizin önümüzdeki günlerde çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz ve bu konudaki desteklerimizi esirgemiyoruz? diye konuştu.


MİLLİ GÜREŞÇİMİZ RIZA KAYAALP´İ ÖRNEK ALIYORUM
Hedefinin Olimpiyat Şampiyonluğu olduğunu belirten, Bünyamin Özcan ?Güreş sporunu çok seviyorum. Hedefim bu sporda ciddi başarılara imza atarak ay yıldızlı bayrağımızı şampiyonalarda göndere çektirmek, İstiklal Marşımızı okutabilmek, Çarşamba ilçemizi dünyaya duyurabilmektir. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Zaten güreş branşına yatkın olduğumu, aileden gelen bir ata sporu olarak görüyorum. Bu anlamda kendime örnek aldığım sporcu, geçtiğimiz haftalarda Avrupa Şampiyonu olan Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp´tir. Bana bu yolda desteklerini esirgemeyen başta okul müdürüm Hasan Demir, öğretmenlerimiz ve Çarşamba Belediye Spor Kulübündeki Antrenörlerim İsmet Aykul ve Özkan Kurt´ a şükranlarımı sunuyorum? dedi.