Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

SAMSUN´LU ZABITALAR TERME´DE KAHVALTIDA BULUŞTU

SAMSUN´LU ZABITALAR TERME´DE KAHVALTIDA BULUŞTU

Samsun´un il ve ilçelerinde görev yapan Zabıta ve Ruhsat Denetim müdürleri Terme Belediyesi Zabıta müdürlüğü organizasyonu ile Terme´de kahvaltıda buluştu.

Samsun´un il ve ilçelerinde görev yapan Zabıta ve Ruhsat Denetim müdürleri Terme Belediyesi Zabıta müdürlüğü organizasyonu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Miliç tesisleri Terme evinde kahvaltıda bir araya geldi. Zabıta teşkilatının ortak sorunlarının konuşulduğu kahvaltı programına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´da katıldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul programa katılan tüm zabıtalar ile tek tek tokalaşarak Zabıta haftasını kutladı.

HALKIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYOR

Halkımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan zabıta, büyük bir teşekkürü hak ediyor? diyen Başkan Şenol Kul ?Belediyemizin vitrini olan zabıta ekiplerimiz gece, gündüz demeden günün 24 saati önemli görevleri yerine getiriyorlar. Bu nedenle sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan tavizler vererek halkımızın rahatı için çalışıyorsunuz. Zabıta Teşkilatımızın 190. kuruluş yıldönümünü vesilesiyle haftanızı yürekten kutluyor, İlçemizde gerçekleştirilen kahvaltı programına katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.? Dedi.

SORUNLAR KONUŞULDU

Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin işe konuşmasında ?Teşkilatımızın ortak sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri üretmek amacı ile programlar düzenliyoruz. Bunun ikincisini Terme ilçemizde gerçekleştirdik. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.? Şeklinde konuştu.

Samsun Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı´da organizasyondan dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin´e teşekkür etti. Bu tür etkinliklerle Samsun Zabıtasının daha da güçlendiğini ortak akılla hareket ederek Samsun´un daha huzurlu bir şehir olması adına çalışmalara devam edeceklerini belirtti.