Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SAMSUNSPOR STANDI TERME´DE

SAMSUNSPOR STANDI TERME´DE

Son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşayan Samsunspor´a destek için Terme meydanında Samsunspor ürünlerinin yer aldığı stant açıldı. Eşi ve oğlu ile standı ziyaret eden Başkan Kul, ?Zor günleri el birliği içerisinde atlatacağız? dedi.

Samsunspor´a destek için Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade meydanında açılan stant da Samsunspor´a ait forma, atkı, eşofman takımı, bere, anahtarlık, mont, polar gibi malzemeler satışa sunuldu.
Standı eşi Nuran Kul ve minik oğlu Şenol Fırat ile birlikte ziyaret eden Başkan Kul, taraftarlar ile bir süre sohbet etti. Samsunspor için her zaman hazır olduklarını da ifade eden Başkan Kul, ?Samsunspor bizim markamız. Bu şehrin takımına hep beraber sahip çıkıyoruz. Tüm ilçe halkımızı yardıma davet ediyorum. Samsunspor hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Terme halkına gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan, karşılık gözetmeksizin stant da emek vererek arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum? dedi.
Termeliler taraftar gurubu lideri Ali Kondakçı Terme´de açılan standın amacına ulaştığını belirterek yoğun ilgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti.