Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Samsunspor´da yeni hoca belli oldu mu?

Samsunspor´da yeni hoca belli oldu mu?

Samsunspor kanadından herhangi bir resmi açıklama yapılamamasına rağmen Başkan Erkut Tutu´nun Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile görüştüğü, aradaki pürüzlerin çözülerek anlaşma sağlandığı ve bugün Samsun´a davet edileceği bilgisine ulaştık.

17 Eylül´de deplasmanda oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ardından istifa eden Teknik Direktör Engin Korukır´ın yerine henüz yeni bir isim takımın başına getirilemedi.

Samsunspor kanadından herhangi bir resmi açıklama yapılamamasına rağmen Başkan Erkut Tutu´nun Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile görüştüğü, aradaki pürüzlerin çözülerek anlaşma sağlandığı ve Mehmet Altıparmak´ın 4 Ekim Salı (günü) Samsun´a davet edileceği bilgisine ulaştık.

DAVET GERÇEKLEŞMEDİ
Nedeni ise; Başkan Erkut Tutu´nun hoca konusunda bir yandan ekonomik kaynak yaratmayla uğraştığı bir yandan da alternatif başka bir isimle görüşme halinde yolunda olduğu bilgisine de bugün (5 Ekim Çarşamba) ulaşmış bulunuyoruz.

SAMSUNPOR´UN HOCA ARAYIŞLARI SON BULUYOR.
Yine aynı kaynaktan aldığımız bilgiye göre teknik direktör işinin bugün (5 Ekim Salı) kesin olarak çözüleceği ve kamuoyunla ismin paylaşılacağı öğrenildi.