Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SAMSUN’UN EN GENÇ KAYMAKAMI KÜBRA BAKA TERME’DEKİ GÖREVİNE BAŞLADI

SAMSUN’UN EN GENÇ KAYMAKAMI KÜBRA BAKA TERME’DEKİ GÖREVİNE BAŞLADI

Ayvacık kaymakamı iken Terme’ye atanan kaymakam Kübra Baka Terme´deki görevine başladı.

    İçişleri Bakanlığının 23.06.2021 tarihli onayıyla Ayvacık kaymakamı iken Terme’ye atanan kaymakam Kübra Baka 28 Haziran 2021 Pazartesi günü göreve başladı. 
    
    KAYMAKAM KÜBRA BAKA
    KİMDİR?
    10 Ağustos 1995  Artvin Yusufeli doğumlu olan kaymakamımız, ilk ve orta öğrenimini Yusufeli'nde, lise öğrenimini Erzurum Anadolu Lisesinde yatılı olarak tamamladıktan sonra 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazandı.
        2018 yılında yükseköğretimini tamamlayan kaymakamımız, 9 Kasım 2019'da yapılan 108.Dönem Kaymakam Adaylığı Sınavı'nı kazanarak Hatay Kaymakam Adayı olarak kaymakamlık mesleğine intisap etti. İl Stajını Hatay Valiliğinde, Refiklik Stajını Kırklareli/Vize ve Balıkesir/Burhaniye ilçelerinde, Mülkiye Teftiş Stajını Ordu ve Kayseri illerinde yaptı.
        Kaymakamımız Sayın Kübra BAKA, İçişleri Bakanlığının 02.02.2021 tarihli Bakanlık onayı ile 04.02.2021 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

    BAŞKAN KILIÇ’TAN 
    GENÇ KAYMAKAMA ZİYARET
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçeye yeni atanan Kaymakam Kübra Baka’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dilediğinde bulundu.

    HAYIRLI OLSUN
    Başkan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “İlçemize yeni atanan kıymetli Kaymakamımız Kübra Baka’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hep birlikte ilçemiz için güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.