Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SAMTER BAŞKANI ORMANCI GENİŞ YÖNETİM KADROSU İLE DEVAM EDİYOR

SAMTER BAŞKANI ORMANCI GENİŞ  YÖNETİM KADROSU İLE DEVAM EDİYOR

Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu icra etti.

 Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu icra etti. Genel Kurul üyelerinin katılımı ile dernek binasında yapılan genel kurulda, Divan Başkanlığına Erhan Albayrak, Hasbi Altın ve Merih Kargı seçildi. 
Kısa adı SAMTER olan dernek Genel Kurulu Tüzük değişikliğine giderek yönetim ve denetim kadrosunu genişletti. Tek aday listesi ile yapılan açık oylama sonucunda Recep Ormancı ile devam kararı alındı. 
Başkan Ormancı teşekkür konuşmasında “Derneğimizi daha güçlü bir yönetim ile çok daha ileriye taşıyacağız. Bu çatı tüm Termelilerin Samsun’da bir yuvası olacaktır. Biz etkinliklerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız, kolayı yapacağız zor olanıda hedefimize alıp gönüllerde taht kuracağız. Bundan böyle tüm hemşerilerimizi derneğimizin birer mensubu olmaya davet ediyoruz, kısa zamanda çok büyük bir aile olacağımıza inancımız sonsuzdur.”dedi
Genel kurul sonrası Terme eski belediye başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ve eşini konuk eden Ormancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek anısına hediye takdim etti.