Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SAMTER KADIN KOLLARI İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

SAMTER KADIN KOLLARI İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Kadın kolları oluşumu için ilk adımını bayan üyeleri ile yaptığı toplantı ile atmış oldu.

 Kuruluşundan bu yana bir yandan tanıtım etkinleri yaparken diğer taraftan da hem Termeliler için hem de tüm ülkemizde yaşanan olayları takip ederek üzerine düşen vazifeleri yerine getirmekten geri kalmadı. 
Samter Yönetimi bugünde bayan üyeleri ile biraraya gelerek SAMTER Kadın Kolları için ilk adımını atmış oldu. 
Dernek binasında yapılan toplantıda birlik ve beraberlik için bayanlarında gerek yönetimde gerekse komisyonlarda olması gerektiği her türlü etkinliğe renk katacaklarının altı çizildi.
Başkan Recep Ormancı, Samter’in sadece bizlerin değil bayanların ve çocuklarında yuvası olacağını, derneğimizde üyelerimize faydalı kursların çok yakında başlayacağını, bayan üyelerimizden oluşturacağımız kadın kollarımız ile de önemli bir eksikliğimizi tamamlamış olacağımızı düşünüyorum dedi. 
Toplantıya iştirak eden bayan üyeler ise Samter in kuruluşu kendilerini de çok memnun ettiğini, bugünden sonra yapılacak her türlü etkinliklerde üzerlerine düşeni yapacaklarını ve gelecekte samter ailesinin örnek bir yapıya kavuşmuş olacağını dile getirdiler. Hbr: Berkan KARAPIÇAK