Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SAMTER YOĞUN KATILIMLI TOPLANTI YAPTI

SAMTER YOĞUN KATILIMLI TOPLANTI YAPTI

Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ve davetlilerin katılımı ile dernek toplantı salonunda geleceğe dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ve davetlilerin katılımı ile dernek toplantı salonunda geleceğe dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya davet edilenler arasında Termeli iş insanları, Serbest Meslek Mensupları ve Terme Platformu üyeleride yer aldı. 
Dernek Başkanı Recep ORMANCI, SAMTER ‘in kuruluşundan bu zamana hem Terme’de hem de Samsun’da çeşitli etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimiz ve davetimize katılan sevenlerimiz ile birlikte olduk, bundan böyle de hep birlikte var olmaya devam edeceğiz. dedi.
Toplantıya katılan konuklar da derneğe her zaman destek vereceklerini belirtirken, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan ALBAYRAK, Kozmopolit bir yapıya sahip olan Samsunumuzda Çevre İllerimiz ve İlçelerimizin hemşehri derneklerinin geçmişten beri etkinlerinin olduğu, bu manada SAMTER’in de kurulması ile Termelilerin el ele gönül gönüle çok işleri birlikte başaracağına inandıklarını, Termenin mütevazı bir İlçe ve Termelilerinde çok saygıdeğer insanlar olduğunu, bugün burada bulunmanın yegane nedeninin Terme sevdalısı olunmasından kaynaknaklandığını, SAMTER’in bundaki sonraki vizyonunun daha da genişleyerek süreceğini, insanlarımıza faydalı bir yapı olarak toplumsal faaliyetlerin hep beraber gerçekleştirileceğini İfade etti.