Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sanayispor ikinci galibiyetini aldı: 3-1 İlk gol başkandan

Sanayispor ikinci galibiyetini aldı: 3-1 İlk gol başkandan

Samsun Amatör Kümedeki ilçemizin takımları Termespor ve Terme Lisesi GSK’nün maçlarını daha önce tamamladığı haftada Sanayispor, sahasında karşılaştığı Çınarlıkspor’u 3-1 mağlup etti.

Samsun Amatör Kümedeki ilçemizin takımları Termespor ve Terme Lisesi GSK’nün maçlarını daha önce tamamladığı haftada Sanayispor, sahasında karşılaştığı Çınarlıkspor’u 3-1 mağlup etti.

Samsun 1. Amatör Küme B Grubuna dahil maça Sanayispor şu kadro ile çıktı:

1.Umut Can Aksu, 2.Hamdi Ergen, 3.Ömer Dinç, 4.Erkan Semizoğlu, 5.Hüseyin Yavuz Aslan, 6.Cihan Öztürk(Kap), 7.Okan Cüre, 8.Yunus Çakır, 9.Barış Aktepe, 10.Ercan Baş, 11.Mücahit Köneçoğlu

Oyuna iyi başlayan Sanayispor, aynı zamanda kulüp başkanı olan Barış Aktepe’nin 35.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettiren Sanayispor, Dr Hüseyin Yavuz Aslan ve Mücahit Köneçoğlu ile iki gol daha buldu. Bu arada Çınarlıkspor 1 gol bulduysa da bu gol puan almasına yetmedi ve Sanayispor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Böylece ikinci galibiyetini alan Sanayispor 7 puana yükselirken sıralamadaki yeri (5’lik) değişmedi. İlçemizin diğer takımı Terme Lisesi GSK ise 4 puanla 6.sırada bulunuyor.

Bu hafta maçları ile ilk yarı, 14 puanlı Salıpazarı Belediyespor’un liderliği ile sona erdi.

* * *

Samsunspor’da ümitler tükeniyor: 2-2

Samsunspor, 17.04.2022 Pazar günü sahasında karşılaştığı Eyüpspor’la berabere kalarak playof ümidini çok azalttı. Samsunspor Teknik Sorumlusu Fuat Çapa, hafta içinde verdiği demeçte “Sürprize yer yok” demişti ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Ordu Bölgesi hakemlerinden Adem Cinek, Cemal Alpay ve Anıl Usta’nın yönettiği maça Samsunspor şu kadro ile çıktı:

1.Nurullah Aslan, 2.Alaaddin Okumuş, 3.Soner Gönül, 4.S. Bateau, 5.Osman Çelik, 6.Hasan Kılıç, 7.Ngandu, 8.Cihan Kahraman, 9.Mendes Fernandes(Tomane), 10.V. Saviçeviç(Kap), 11.Fofana

12.dakikada sağdan kaleye yaklaşan Ngandu sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.

33: Hasan Kılıç sert vurdu, defansa çarpan top kalecinin sağından filelere gitti: 1-0. Gol sevinci ancak iki dakika sürdü. Eyüpsporlu oyuncu kazanılan serbest vuruşu kale içine gönderdi. Az önce gole sebebp olan Jonathan Buatu yakın mesafeden kafayı vurdu: 1-1 İlk yarı bu sonuçla kapandı.

47: Bir hava topuna çıkarken rakip oyuncu ceza sahasında Tomane’ye orantısız hareket yaptı. Samsunspor’un penaltı beklediği bu pozisyona hakem ‘devam’ dedi. 48: Alaaddin yakın mesafeden göğsüyle kaleciye geri pası verdi. Araya giren Eyüpsporlu oyuncu vurdu. Ancak vaktinde müdahale eden kaleci Nurullah göğsüyle topu çelmeyi başardı ve muhtemel bir golü önledi.

59: Ceza sahasına ortalanan topu Cihan Kahraman ortaya çıkardı. Saviçeviç rahat pozisyonda topu filelere gönderdi: 2-1. Bu gol Samsunspor oyuncularını sevinç yumağına dönüştürdü.

82.dakikada sağdan gelen topa Pa Dibba vurdu, Alaaddin’den seken top ağlara gitti: 2-2. İhtimal ki bu gol Alaaddin’e yazılacaktır.

Oyuncu değişiklikleri başka gol getirmedi ve Samsunspor bir maçtan daha üzgün ayrıldı.

Puanını 43’e çıkaran 7. Sıradaki Samsunspor’un bir üst sıradaki BB Erzurumspor ile arasında 7 puan fark bulunuyor. Samsunspor’un, Erzurumspor’a göre 1 maçı eksik.