Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SANAYİSPOR'DAN FARKLI TARİFE: 7-0

SANAYİSPOR

Sanayispor, önceki hafta Bafra'daki 4-3'lük galibiyetten sonra geçen hafta sahasında karşılaştığı bir başka Bafra takımı Bafra 1453 Fetihspor'u da farklı mağlup etti: 7-0.

 Samsun Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden ilçemizin takımı Sanayispor, önceki hafta Bafra'daki 4-3'lük galibiyetten sonra geçen hafta sahasında karşılaştığı bir başka Bafra takımı Bafra 1453 Fetihspor'u da farklı mağlup etti: 7-0
25.11.2023 tarihinde oynanan maça Sanayispor şu kadro ile başladı:
1.Murat Şimşek, 2.Emrah Uyar, 3.Bahadır Güngör, 4.Murat Bayram, 5.Ömer Dinç (Kap), 6.Yunus Uzun, 7.Burak Hellaç, 8.Ümit Güven, 9.Abdulkadir Küçük, 10. Mücahit Köneçoğlu, 11.İlker Akdemir
Sanayispor henüz 2'inci dakikada Ümit Güven'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu, bir bakıma maça 1-0 önde başlamak anlamına geliyordu. Nitekim Sanayispor bunu iyi değerlendirdi. 6 ve 24'üncü dakikalarda attığı iki golle Abdulkadir Küçük takımını 3-0 öne geçirdi. 26'da Yunus Uzun ve iki dakika sonra da Burak Hellaç birer gol atarak bir anda durumu Sanayispor lehine 5-0 yaptılar. Bir başka ifadeyle Sanayispor, beş dakika içinde üç gol bulmuş oluyordu.   
Abdulkadir'in 42'inci dakikada attığı gol, ilk yarının sonucunu belirledi: 6-0.
İlk yarıda bulduğu altı golün etkisiyle olsa gerek, Sanayispor ikinci yarıda kendini sıkmadı. 80'inci dakikada Ümit Güven kendisinin ikinci, takımının yedinci golünü attı. Maç bu golle Sanayispor'un 7-0 galibiyeti ile sona ererken Sanayispor puan cetvelinde beşinci sıraya yükselmiş oldu.
Maçla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Kaptan Ömer Dinç, “Rakip zayıftı ama artık bizim takım da rayına oturdu. Seyirciler bundan sonra Sanayispor'un iyi oyununu görecekler” dedi.
Nitekim kaptanın dediği gibi oldu. 3 Aralık 2023 Pazar günü deplâsmanda lider Lâdik Belediyespor ile karşılaşan Sanayispor, rakibine gol izni vermedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuç aynı zamanda Lâdik Belediyespor'u liderlikten etti. Böylece Sanayispor son dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlikle 8 puan toplamış oldu. Bir başka ifadeyle Sanayispor, son dört maçını kaybetmedi.
Sanayispor, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00'te grubun sonuncusu Ayvacık Belediyespor ile Terme 'de karşılaşacaktır.
A grubunda mücadele eden Termespor, bu haftayı maç yapmadan geçirdi. Ancak, rakiplerinin maçlarını kazanmasıyla hem altı haftadır elinde tuttuğu liderliği Yolspor'a kaptırdı, hem de üçüncü sıraya geriledi. A Grubunda puan durumu şöyle:
1.Yolspor  6 maç 13 puan
2. 19 Mayıs Belediyesi 5 maç 12 puan
3.Termespor  6 maç 10 puan
4. 1930 Bafraspor 5 maç 10 puan
  Hbr: Seyfi Günaçtı