Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

SASKİ´NİN 3 HİZMETİ UĞRAŞTAN KURTARIYOR

SASKİ´NİN 3 HİZMETİ UĞRAŞTAN KURTARIYOR

SASKİ´nin Bütünleşik İcra Süreçleri Yönetimi (BİYS) ve SASKİ İnternet Şubesi Sistemi (E-SASKİ) aboneleri uzun uğraşlardan kurtarıyor. Alo 185 ise su arızları ve su kirliği gibi birçok hizmetin giderilmesi noktasında istihbarat kaynağı oluyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü´nün elektronik hizmetlerinden Bütünleşik İcra Süreçleri Yönetimi (BİYS) aboneleri İcra Dairelerine gitmekten kurtarıyor. SASKİ İnternet Şubesi Sistemi (E-SASKİ) ise abonelerin geçmiş dönem faturalarını online ödeme olanağı sağlıyor

İNTERNETTEN ÖDEME İMKANI SUNUYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü´nün Bütünleşik İcra Süreçleri Yönetimi (BİYS) Programı hakkında bilgi aldığımız yetkililer; ?Süre gelen icra dosyalarının güncel kapak hesabına anında ulaşabilme imkanı sunmaktadır. (Asıl alacak + takip öncesi faiz + takip sonrası ve faiz + icra masrafları + avukatlık ücreti). Abone Yönetim Sistemine entegre olarak tüm kurum veznelerinden ve kurumumuzun internet sitesinden ödeme yapabilme olanağı sunmaktadır. Kurumumuza ve kurum tarafından açılan davalar ile ilgili bilgileri uzaktan kayıt altına alıp güncel olarak erişim imkanı sunmaktadır. BİYS ayrıca; icra taksitli ve kurum taksiti imkanı sunmaktadır. İcra ve dava takipleri ile ilgili detaylı raporlama imkanı sunmaktadır? bilgisini verdi.

FATURALARI ONLINE İZLEME İMKANI

Ayrıca; SASKİ İnternet Şubesi Sistemi (E-SASKİ) ise SASKİ abonelerine internet şubesine girerek, borç sorgulama, fatura ödeme ve geçmiş dönem faturalarını online olarak izleme imkanı verdiği eklendi.

KAÇAK KULLANIM İÇİN İHBAR OLANAĞI

Öte yandan; Alo 185 ise abonelere su arızaları, su kirliliği, kaçak su kullanımı, çevre kirliliği, abone şikâyetleri, atık su ve kanalizasyon arızalarından kaynaklanan Fiziki Su Kaçakları hakkında ihbarda bulunmalarına imkan sağlıyor. Gerçek Bizde