Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SEÇiME 4 GÜN KALA NABIZ ATIŞLARI YÜKSELDi

SEÇiME 4 GÜN KALA NABIZ ATIŞLARI YÜKSELDi

Türkiye 24 Haziran´da sandık başına gidecek. İlk defa cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi birlikte yapılacak. Seçime sayılı günler kala siyasi partilerin seçim turları da hız kesmeden devam ediyor. Terme´de vatandaşlar arasında da hararetli şekilde seçim

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 24 Haziran´da yapılacağının netleşmesi üzerine teşkilatlar hareketlendi. Hemen her gün siyasi parti mensuplarını sokaklarda seçim turunda ve meydanlarda seçim konuşması yaparken görüyoruz.
Seçimlere 4 gün kala siyasi partilerde büyük bir seçim seferberliği başladı. Öte yandan vatandaşlar arasında da yoğun şekilde siyaset konuşuluyor. Seçimi kimin kazanacağı, kazanması gerektiği ile ilgili yorumlar yapılıyor.
Halk diyor ki ?Seçmen çıraklık dönemini bitirdi. Şimdi ustalık döneminde. Seçimin nasıl geçeceğini kestirmek mümkün değil. Temenni olarak seçimin ülkemize ve milletimize hayır getirmesini diliyoruz.?
Seçimin tarihinin yaklaşmasıyla seçmende heyecan gittikçe katlanıyor. Türkiye´nin nasıl bir sabaha uyanacağı ise 24 Haziran seçimleri sonrası belirlenmiş olacak.