Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

ŞEHİR MAGANDALARI PARKI TAHRİP EDİYOR

ŞEHİR MAGANDALARI  PARKI TAHRİP EDİYOR

Terme Fenk Mahallesinde yakılarak tahrip edilen oyun parkı yaklaşık 2 ay önce Terme Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılmıştı. İkinci defa tahrip edilen park için mahalle sakinleri güvenlik güçlerinden yardım istiyor.

İlçemiz Terme Fenk Mahallesinde bulunan Gençlik Parkında bundan iki ay kadar önce kaydırak, salıncak gibi çocukların eğlendiği sert plastikten yapılmış aletler kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılıp yakılmıştı.

Bunun üzerine Terme Belediyesi yaklaşık 2 ay önce çocukların parklarda oynayarak sosyalleşmesini, toplumun bir parçası olmalarını sağlamak için hasar gören parkların ekipmanlarını yenileyerek günümüze uygun şartlarda modernize etmişti. Fakat yeni yapılan park yine gençler tarafından tahrip edilmiş durumda.

Mahalle sakinleri ise ?Emniyetimizin bu konuda sık sık denetlemeler yapmasını istiyoruz. Belediyemiz oyun parkını yeniliyor fakat geçler tarafından kırılıp tahrip ediyor. Çocuklarımızı parka getirmeye bile korkar olduk. Bu parklar buraya yapılıyor ama bizim cebimizden çıkan vergilerle yapılıyor herkesten bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz ve yetkililerden de bu konuda çözüm önerileri getirmesini istiyoruz.? şeklinde konuştular.