Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET

Ülkü Ocakları Başkanı anneler günü dolayısı ile şehit annelerin ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış
anneler günü dolayısı ile şehit annelerin ziyaret etti.
Şehidliğin, İslâm´da en büyük mertebelerden biri olduğuna dikkat çeken Tanış,??Allah yolunda canını feda eden bir Müslümana şehid denir. Şehidlerin Allah katında kadir ve kıymetleri pek yüce olmakla birlikte, âhirette en büyük rütbenin peygamberlikten sonra şehidlik olduğu bildirilmiştir. Bunun içindir ki, şehidlerin bütün günah ve kusurları Allah tarafından af edilmektedir. Zira Müslümanları, düşmanlarına üstün kılan en önemli esaslardan biri ?Ölürsem şehidim, kalırsam gazi!..? anlayışıdır. Bizler de inançlarımız gereği bu ulvî makama yani şehidliğe verdiğimiz değeri vurgulamak ve o şehidi doğuran anayı anamız bilip Anneler gününü kutlamayı, nice zamandır evlat acısı yaşarken o acıyı bir nebze bastırmayı, yerini dolduramasak da bizlerin de evlatları olduğumuzu anlatmayı kendimizde borç bildik. Mübarek ellerinden öptük. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey´in ve Genel Başkanımız Sn.Olcay Kılavuz Beyin selam ve muhabbetlerini ilettik. Her daim bütün teşkilatlarımızla yanında olduklarını iletmemizi istediklerini söyledik ve son olarak Ayet-i Kerime de anlatıldığı üzere "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz zira onlar diridirler ancak sizler bilemezsiniz" ayetini hatırlatarak gönüllerini hoş tutmalarını istedik.
Her vatandaşımızın o mübarek Aileleri en azından böyle günlerde ziyaret etmelerini istiyoruz, istiyoruz ki kendilerinin farklı ve değerli olduklarını hissettirebilelim. Acılarını bir nebze dindirip ortak olalım, buradan Terme Ülkü Ocakları İlçe Başkanı olarak bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına, Siyasi partilere ve bütün halkımıza çağrıda bulunuyorum. Şehid ailelerini yalnız bırakmayalım...?dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanışanneler günü dolayısı ile şehit annelerin ziyaret etti.Şehidliğin, İslâm´da en büyük mertebelerden biri olduğuna dikkat çeken Tanış,??Allah yolunda canını feda eden bir Müslümana şehid denir. Şehidlerin Allah katında kadir ve kıymetleri pek yüce olmakla birlikte, âhirette en büyük rütbenin peygamberlikten sonra şehidlik olduğu bildirilmiştir. Bunun içindir ki, şehidlerin bütün günah ve kusurları Allah tarafından af edilmektedir. Zira Müslümanları, düşmanlarına üstün kılan en önemli esaslardan biri ?Ölürsem şehidim, kalırsam gazi!..? anlayışıdır. Bizler de inançlarımız gereği  bu ulvî makama yani şehidliğe verdiğimiz değeri vurgulamak ve o şehidi doğuran anayı anamız bilip Anneler gününü kutlamayı, nice zamandır evlat acısı yaşarken o acıyı bir nebze bastırmayı, yerini dolduramasak da bizlerin de evlatları olduğumuzu anlatmayı kendimizde borç bildik. Mübarek ellerinden öptük. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey´in ve Genel Başkanımız Sn.Olcay Kılavuz Beyin selam ve muhabbetlerini ilettik. Her daim bütün teşkilatlarımızla yanında olduklarını iletmemizi istediklerini söyledik ve son olarak Ayet-i Kerime de anlatıldığı üzere "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz zira onlar diridirler ancak sizler bilemezsiniz" ayetini hatırlatarak gönüllerini hoş tutmalarını istedik.Her vatandaşımızın o mübarek Aileleri en azından böyle günlerde ziyaret etmelerini istiyoruz, istiyoruz ki  kendilerinin farklı ve değerli olduklarını hissettirebilelim. Acılarını bir nebze dindirip ortak olalım,  buradan Terme Ülkü  Ocakları İlçe  Başkanı olarak bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına, Siyasi partilere ve bütün halkımıza çağrıda bulunuyorum. Şehid ailelerini yalnız bırakmayalım...?dedi.