Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI

Her yıl Ra­ma­zan ayın­da Terme Kay­ma­kam­lı­ğı ta­ra­fın­dan ge­le­nek­sel ola­rak ger­çek­leş­ti­ri­len iftar ye­me­ğin­de, bu yıl da şehit ya­kın­la­rı ve ga­zi­ler bir araya geldi.

Terme´de her yıl Ramazan ayında kaymakamlık tarafıdan düzenlenen iftar programı Ulu­soy Te­sis­le­rin­de, Kay­ma­kam İlyas Gün´ün öncülüğünde ve İmran Oku­muş´un kat­kı­la­rıy­la ya­pıl­dı.
Or­ga­ni­zas­yon­dan duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren şehit ve gazi aile­le­ri, "Bu davet aynı za­man­da, dev­le­tin her zaman ya­nı­mız­da ol­du­ğu­nun bir gös­ter­ge­si­dir. Bize sahip çık­tı­ğı­nı bil­me­miz, kuv­ve­ti­mi­zi daha da ar­tı­yor. Biz­le­ri Ra­ma­zan ayın­da unut­ma­yan Terme Kay­ma­ka­mı Sayın İlyas Gün´e, İmran Oku­muş´a, şehit düşen ev­lat­la­rı­mız adına te­şek­kür edi­yo­ruz.?de­di­ler.
Şehitlerin babalarının ve Gazilerin babalar gününü kutlayan Kaymakam İlyas Gün,? Bizler bir aileyiz. Şehitlik Yüce Allah tarafından şeref az edilmiş. Ne kadar konuşsak kelimeler yetmiyor. Yüce Allah´ın böyle bir şerifine eren şehitlerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah onların şefaatine nail oluruz.
Şehit yakınlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık ve esenlikler diliyorum. Şehitlerin canı ve kanı ile miras bırakılan vatanımıza en iyi şekilde sahip çıkacağız.?dedi.
Kaymakam İlyas Gün, tayini Tarsus´a çıkan Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Vedat Topak´a günün anısına hediye takdim etti ve Topak´a her zaman şehit ailelerin yanında olduğu ve Terme´ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

PRO­TO­KOL DE YE­MEK­TEYDİ
Düzenlenen İftar ye­me­ği­ne Terme Kay­ma­ka­mı İlyas Gün ve eşi Gül Gün, Terme Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şenol Kul ve eşi Nuran Kul, Gar­ni­zon Ko­mu­ta­nı Personel Yüz­ba­şı Vedat Topak, İlçe Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Per­so­nel Yüz­ba­şı Hacı Gül­man, Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Dilek, Cumhuriyet Savcısı, Terme Bele-diye Başkan Yardımcısı İ. Sezai Uzun, İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü İsmail Can­bo­lat, İlçe Müf­tü­sü Recep Apay­dın, Türkiye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, Terme Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Yet­kin Ka­ra­mol­la­oğ­lu, İlçe Nüfus Mü­dü­rü Yusuf Çakır, Terme CHP İlçe Başkanı Cemal Akyazı, Milliyetçi Hareket Partisi Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı, şehit aile­le­ri, ga­zi­ler ve gazi ya­kın­la­rı ka­tıl­dı.