Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SENi UNUTMADIK ŞEHiDiMiZ

SENi UNUTMADIK ŞEHiDiMiZ

Cumhuriyet MTAL Medeniyetler ve Düşünce Kulübü öğretmeni İncinur Yakın, Kültür Edebiyat Kulübü öğretmeni Metin Kılıç, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sadık Bolat ve kulüp öğrencileri,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir dizi zi

Cumhuriyet MTAL Medeniyetler ve Düşünce Kulübü öğretmeni İncinur Yakın, Kültür Edebiyat Kulübü öğretmeni Metin Kılıç, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sadık Bolat ve kulüp öğrencileri,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Kulüb öğretmen ve öğrencileri, 21 Mart Perşembe gün, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Mustafa Özdemir adlı şehidin mezarı ile Sakarlı Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sadık Bolat şehadet makamının en yüksek mertebe olduğunu vurgulayarak aileye başsağlığı ve sabır diledi.
El Sanatları öğretmeni İncinur Yakın ise şehidin annesi Ayşe Özdemi´e çiçek vererek acılarını paylaştığını ifade etti.
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Metin Kılıç da şehitlerimizin gözlerini kırpmadan üstün bir cesaretle bu topraklar için milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda ettiklerini belirterek bu fedakarlıkları asla unutmamak için öğrencilerle ziyarette bulunduklarını söyledi.
Ziyaret sonrası şehidin mezarını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler dualarını şehid Mustafa Özdemir için dua ettiler.