Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ŞENOL KUL: HİZMET ÜRETİP BORÇ ÖDEDİK

ŞENOL KUL: HİZMET ÜRETİP BORÇ ÖDEDİK

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Belediyesi´nin mali yapısında 21 aylık süreçte yapılan çalışmalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kul 21 ayda hem borç ödediklerini hem de hizmet ürettiklerini ifade etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Belediyesi´nin mali yapısında 21 aylık süreçte yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalar yaptı. Belediyenin mali yapısında gelinen son durum ile ilgili bilgiler veren Kul, bugün itibariyle yaklaşık 15 Milyon TL borç ödediklerini, borçsuz olmadıklarını ancak mali portreyi çok iyi bir hale getirdiklerini söyledi. Kul ?En büyük kazancımız vatandaşın güvenini kazanmak. Gerisi hiç önemli değil. Bir kuruşun bile hesabını veririz? dedi.

?HEM İŞ YAPIYORUZ, HEM BORÇ ÖDÜYORUZ?
Her işi sırasıyla yapmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Kul, ? Göreve geldiğimizde kapanan belde belediyelerinden devredilen ile beraber yaklaşık 45 Milyon TL´ye yakın borcumuz vardı. Bu borcumuzun 15 milyon lirasını 21 ayda ödedik ve şu an borcumuz 30 milyon liraya kadar düştü. Göreve başladığımız ilk günkü heyecanımızla halkımıza ve ilçemize hizmet ediyoruz. Terme´de kısa zamanda çok uzun yol aldık. Bizim görevimiz halkımıza daha refah, daha çağdaş ve yaşam konforu artmış bir gelecek sunmak. Görevde bulunduğumuz 21 ayda tek bir amacımız oldu. Ancak biraz sabır istiyoruz? dedi.

?HEDEFLERİ OLMAYAN KURUMLAR BAŞARILI OLAMAZ?
Hizmet sevdasında olduklarını vurgulayan Başkan Kul, "Halkımız bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Bunu hiç unutmadık. Ana hedefimiz, ilçemizi daha ileriye götürmek. Hedefi olmayan kişi ve kurumlar başarılı olamaz. Verimli bir çalışma sezonu geçiriyoruz. Hedefimiz Terme´yi mahalleleri ile kalkınmış, Samsun´un parmakla gösterilen örnek bir ilçesi haline getirmek. Bu hedef doğrultusunda Büyükşehir Belediyemizle el ele çalışıyoruz.

Halkımızla kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde hedefe yürüyoruz. Onların duası ve desteğiyle başarıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimize layık oldukları hizmetin en mükemmelini sunmak için seferber olmuş durumdayız.? açıklamasında bulundu.?