Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ŞENOL KUL : ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ

ŞENOL KUL : ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ

Ak Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalle gezilerine devam ediyor. Ziyaretlerde konuşan Şenol Kul “Üretmek Bizim İşimiz” Dedi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hızla devam eden Ak Parti Terme belediye başkan adayı Şenol Kul, Ak Parti Terme ilçe başkanı Ali Kılıç, Belediye meclis üyeleri adayları ve partililer ile birlikte ilçenin Yenicami, Sivaslılar, Çangallar, Taşlık ve Sancaklı köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Kul “Üretmek Bizim İşimiz, Köylere önce hizmet girecek, sonra biz gireceğiz.”dedi.

Projelerimiz Hazır
“İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü milletimiz bize görev verdiğinde kısa sürede çözeceğiz”diyen Başkan Kul "Halkla barışık bir belediye yönetimi ve hizmeti sergileyeceğiz. Sorunların çözümü ve ilçemizin kalkınmasına yönelik projelerimiz hazır. Nasip olur da görev bize tevdi edilirse biz de halkımızın bizlere ve partimize olan güvenini boşa çıkartmayacağız.” dedi.

Üretmek ve Proje yapmak bizim İşimiz

Üretmenin ve proje hazırlamanın kendi işleri olduğunu vurgulayan Şenol Kul, “Ayağı yere basan ve gerçekten Terme`nin sorunlarına çözüm olacak projeler hazırladık. Artık bundan sonra kısa vadeli ve küçük projeleri rutin işimiz olarak görüp orta ve uzun vadede daha büyük projeleri hayata geçirmeyi hedefimize koyduk. Çocuklarımız için gelecek nesillerimiz için çaba göstereceğiz. Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalışacağız. Üretmek ve proje yapmak bizim işimiz. Projesiz vizyon olmaz, hayalsiz lider olunmaz. Projemiz de var, vizyonumuz da var, hayalimizde var. Gerçekten bunları yapacak finansmanımız da gücümüz de var” ifadelerini kullandı.
İlgiye Teşekkür

Başkan Kul köy ve mahalle halkının geziler esnasında kendilerine göstermiş oldukları yoğun ilgi ve teveccüh nedeni ile teşekkür etti.