Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ŞENOL KUL, ADAY ADAYI

ŞENOL KUL, ADAY ADAYI

Samsun`un Terme İlçesinde Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme`ye hizmet için belediye başkanlığına aday adaylığını resmen açıkladı.

Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme Belediye Başkan aday adaylığına resmi başvurusunu eşi Nuran Şen, Parti Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Muhtarlar ve kalabalık bir halk kitlesi ile birlikte Terme ilçe Başkanlığına yaptı.
Terme`yi Karadenize yakışan bir marka şehir haline getireceğini söyleyen Kul, “Yeni dönem kolları sıvama günü. Yeni dönem, daha fazla heyecanla çalışma günü. Terme`de yeni başarılara koşacağız.”dedi.

TERME MODEL KENT OLACAK
Yerel bir kalkınma vizyonu ortaya koymak istediklerini belirten Kul Amacımız, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” anlayışından hareketle insanımıza hizmet etmek; insan odaklı, değer eksenli, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmek bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilçemizin fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamaktır. Bütün insanlarımızla bir ve beraber olarak geleceğe yürümek, farklı bir çıkış yapmak, model bir kent oluşturmak, Terme`yi bölgenin cazibe merkezi ve yükselen yıldızı haline getirmektir.”dedi.

HAYALLERİM VAR
Terme ile ilgili hayalleri olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Kul, “Terme`de bu güne kadar görev yapmış tüm idarecilerimize ve Terme`nin bu günlere gelmesine vesile olan herkese şükranlarımı sunarım. Terme`nin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Projelerimiz hazır onları da ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Centilmenlik içerisinde bir adaylık yarışı olmasını temenni ediyor, diğer aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum.”dedi.

ŞENOL KUL`UN KİMLİĞİNE GÜVENİYORUZ
Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul`un Kozluk`ta başarılı bir belediye başkanlığı yaptığının altını çizen ilçe Başkanı Recep Ertan, “Başkan Kul şahsiyetine ve kimliğine güvendiğimiz başarılı belediye başkanlarımızdan biridir. Aday adaylığının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

HERKESLE TEK TEK TOKALAŞTI
Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu`nu ziyaret eden Başkan KuL`un adaylık açıklamasına gelen kalabalık caddeye taştı. Kul, caddeye inerek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp görüştü. Sık sık alkışlanan Kul`a gösterilen sevgi seli dikkat çekti.

ŞENOL KUL, ÇAY SOHBETİNDE
Ak Parti Terme Belediye Başkan aday adaylığını açılayan Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Cumhuriyet Meydanı’nda, belde belediye başkanlarından Bazlamaç Belediye Başkanı Mehmet Devranlı, Evci Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Mutarlar Derneği Başkanı İhsan Yazıcı ile bazı muhtarlar ve halkımızla çay sohbetinde bir araya geldi.