Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Şenol Kul mazbatasını aldı

Şenol Kul mazbatasını aldı

Terme?nin yeni Belediye Başkanı Şenol Kul ve Belediye Meclis Üyeleri, mazbatalarını Terme Seçim Kurulu Başkanı ve 1.Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Çağrı Aksu Başaran?dan aldı. Mazbatasını alan Kul, Terme halkına en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.

0 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir oy farkıyla ipi göğüsleyen ve Terme’nin yeni Belediye Başkanı olan Şenol Kul,  mazbatasını düzenlenen törenle aldı. Törene Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve seçilen Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı ve 1. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Çağrı Aksu Başaran alan Kul “Terme’yi güzel günler bekliyor.” Dedi.

Terme Halkı’na hizmetin en iyisini sunacaklarını ifade eden ve seçimi kazandıkları için mutluluk duyduklarını da sözlerine ekleyen Şenol Kul, “30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde milletimiz kararını verdi ve takdirini bizden yana kullandı. Bizlerde milletimizin vermiş olduğu bu karar neticesinde vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağız. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız” dedi. 

Hakim Başaran’dan güzel temenniler 
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç tarafından çiçek ve çikolata takdim edilen törende konuşan Terme Seçim Kurulu Başkanı ve 1. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Çağrı Aksu Başaran, “Nezaketiniz için teşekkür eder, seçim sonuçlarının tüm Terme’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi.