Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞENOL KUL: TERME İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

ŞENOL KUL: TERME İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, vatandaşlarla, meslek odalarıyla ve derneklerle el-ele, omuz-omuza vererek ilçede iz bırakacak eserler kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.

 Samsun'un Terme ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı başvurusuyla birlikte başladığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Şenol Kul, Terme'de hizmet bayrağını daha ileriye taşımaya kararlı olduğunu açıkladı.

EL ELE, OMUZ OMUZA VERECEĞİZ
Vatandaşlarla, meslek odalarıyla ve derneklerle el-ele ve omuz-omuza vererek Terme'ye iz bırakacak eserleri kazandırmak için gece-gündüz çalışacağını ifade eden Şenol Kul, yaşlılar, kadınlar, çocuklar, engelliler ve sosyal hizmetler noktasında örnek adımlar atılacağını belirtti. Şenol Kul, "Vatandaşlarımızla dayanışma içinde hareket ederek Terme'nin geleceğine damga vuracak güçlü ve etkili projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

TERME'DE DEĞİŞİMİ BAŞLATMIŞTI
AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, 2014-2019 yılları arasındaki başkanlık döneminde '3T' olarak adlandırdığı 'Turizm, Tarım ve Ticaret' hamlesiyle Terme'de değişim başlatmıştı. Şenol Kul'un belediye başkanlığı döneminde ilçeye kazandırdığı projeler şöyle sıralandı:
PARKLAR, ŞANTİYELER, ARAÇLAR, YOLLAR, HAVUZLAR, OKULLAR
Amazon Tabiat Parkı, Fen İşleri Müdürlüğü yeni modern şantiye alanı yapımı, Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni şantiye alanı yapımı, ahşap atölyesi, Katı Atık Aktarma İstasyonu, 42 yeni araç ve iş makinesi alımı, yeni bulvar yolu, olimpik yüzme havuzu, Köybucağı Su Bekletme Havzası, ramazan etkinlikleri, uluslararası açık su yüzme yarışması, kitap fuarı ve sünnet şöleni etkinlikleri,elektrik indirme merkezi, 72 adet çocuk oyun alanı, 11 yeni eğitim kurumunun ilçeye kazandırılması, altyapı yenileme çalışmaları, Asfalt Emisyon Hazırlama ve Agrega Yıkama Tesisi kurulumu ve sathi kaplama aracı alımı. doğal gaz alt yapı çalışmaları.