Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞENOL KUL: 'TERME MARKA' ŞEHİR OLACAK

ŞENOL KUL:

Terme AK Parti belediye başkan aday adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği halk buluşması ve esnaf ziyaretlerinde Terme'nin geleceği ile ilgili projelerini anlattı.

 Terme AK Parti belediye başkan aday adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği halk buluşması ve esnaf ziyaretlerinde Terme'nin geleceği ile ilgili projelerini anlattı.  
Bilgi, birikim ve tecrübesiyle ticaret, sanayi, turizm noktasında yüksek potansiyele sahip Terme'yi partisinin aday gösterip belediye başkanlığını kazanmasıyla birlikte 'Marka Şehir' haline getirerek daha ilerilere taşımanın gayreti içinde olacağını belirten Şenol Kul, "Bu konuda ortak akılla, bilimsel çalışmalarla  ve en önemlisi şehrin dinamikleriyle hareket edeceğiz. Bölgesel kalkınma ve gelişme açısından Terme için seferberlik başlatacağız" dedi.

“TERME CAZİBE MERKEZİNE  
DÖNÜŞECEK
İnsan odaklı projelerde herkesin katılımını önemsediklerini de belirten Şenol Kul, halka hizmeti her alanda daha ileri düzeylere götürme kararlılığında olduğunu da söyledi. Terme'de yeni başarı hikayelerine imza atacaklarını vurgulayan Kul, "Vizyon projeler tek tek hayata geçtiğinde Terme'nin çehresi değişecek. Terme cazibe merkezine dönüşecek" ifadelerini kullandı.

GENÇLERİN HEYECANINA 
ORTAK OLDU
Bu arada Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, Salim Demirci Demir Ürünleri 2. Geleneksel Kış Futbol Turnuvası'nın yapıldığı kapalı halı sahada final maçını izleyerek heyecanlarına ortak oldu. Burada genç oyuncularla bir araya gelip sohbet eden Şenol Kul, daha sonra yaptığı açıklamada, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi kötülüklerden uzak tutmak için yapılması gereken en önemli şey onların sosyalleşebilecekleri alanların oluşturulmasıdır, Ünlü basketbol oyuncusu Michael Jordan'ın da ifade ettiği gibi 'Başarısızlığı kabul edebilirim ama denememeyi kabul edemem' sözünden de anlaşılacağı üzere sportif aktiviteler mücadele ruhunu ayakta tutar" dedi.