Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ŞENOL KUL`DAN ENGELLİLERE DESTEK SÖZÜ

ŞENOL KUL`DAN ENGELLİLERE DESTEK SÖZÜ

Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Üyelerine forma hediye ederken, "Desteğimiz devam edecek." dedi.

Ak Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri ile bir araya geldi.
Program sırasında yaptığı konuşmada engelsiz bir dünya için önyargıların kaldırılması gerektiğini ifade eden Başkan Kul, Termeli engelli vatandaşların da üye olduğu Çarşamba Bedensel Engelliler Kulübünün bölgede çok önemli bir misyonu üstlendiğini belirterek, ÇADES üyelerine forma hediye etti.

"Hepimiz potansiyel engelli adayıyız." diyen Başkan Kul, " Gerekli imkânlar sağlandığında engelli arkadaşlarımızın neler yapabileceğini biliyoruz. İnanıyorum ki buradaki arkadaşlarımız çok önemli başarılara imza atacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum ve bundan sonra yapacakları tüm faaliyetlerde de yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

“Çocuklar, yaşlılar ve engelliler için şehrin her yanını erişebilir kılacağız."
Şehirlerin insanları ile var olduğuna dikkat çeken Başkan Kul," İnsanımıza aş, iş ve konut üreterek yuvalarımızı huzurlu mekânlara çevirmeliyiz. Bir şehir, insanı geleceğe umutla bakıyorsa varlığını sürdürür ve geleceğini inşa eder. Terme`mizde yaşayan
çocuklar, yaşlılar ve engelliler için şehrin her yanını erişebilir kılacağız. Dünü bu günü ve geleceği mekânlarımızda harmanlayarak hürmet, saygı ve sevgi içerisinde birbirimizi önemseyen ve değer veren şehircilik anlayışını şehrimizde yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

Program sonunda açıklama yapan Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz ise kulübe forma desteği sağladığı için Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul`a teşekkür ederken, engelsiz bir dünya için engelliler ile empati kurulması gerektiğini söyledi.