Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ŞENOLA EVCi ŞENOLA

ŞENOLA EVCi ŞENOLA

2018-2019 Samsun 1. Amatör Ligi, geçen hafta oynanan maçlarla sona erdi ve gruplarını ilk sırada tamamlayan Terme Evcispor ile Alaçamspor, Süper Amatör Lig´e yükseldiler.

Gruplarını 2´nci ve 3´üncü sırada bitiren Terme Sanayispor, Fatih Reşadiyespor, Bafra Dedebağspor ve Lâdikspor arasında oynanacak maçlardan sonra bir takım daha Süper Amatör Lig´e yükselecek.
Haftalardır Dedebağspor´u 1 puan farkla takip eden Evcispor, geçen hafta sahasında Berke ve Abdulkadir´in golleri ile Dedebağspor´u 2-1 yenmiş ve son haftaya lider olarak girmişti. Bu hafta da deplasmanda Cedit Ilıcaspor´u 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başaran Evcispor, namağlup şampiyon olarak mutlu sona ulaştı.
C. Ilıcaspor maçına; 1.Murat Şimşek, 2.E. Rafet Çavuşoğlu, 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Murat Bayram, 5.Onur Deniz, 6.Oktay Zorlu, 7.Ömer Uzun, 8.Yunus Çakır, 9.Berke Alaskan, 10.Samet Irklı, 11.Abdulkadir Küçük kadrosu ile çıkan Evcispor´un golleri Samet(2), Berke(2) ve Abdulkadir´den geldi.
Görüşlerine başvurduğumuz Evcispor´un teknik sorumlusu Selahattin Güdek, şampiyonluk hikâyesini şöyle anlattı:
?Sene başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefi doğrultusunda haftada dört gün idman yaparak çalışmalarımıza başladık. Yönetimle uyum içinde hareket ederek iyi bir takım oluşturduk. Tecrübeli oyuncular, gençlere ağabeylik yaptılar ve örnek oldular.
İlk yarıyı liderin 1 puan gerisinde ikinci olarak bitirdik. İhtiyaç duyduğumuz stoper mevkisine Salıpazarı´ndan Oğuzhan Çavuş´u, kanat bölgesine de Samsun Yolspor´dan Berke Alaskan´ı alarak ikinci yarıya başladık. Transferlerimiz isabetli oldu ve oyuncular takıma katkı sağladılar.
Ligin bitimine 1 hafta kala lideri yenerek, koltuğu devraldık. Son haftaki maçımızı da farklı kazandık ve namağlup şampiyon olarak Süper amatör Lig´e yükseldik.
Evcispor Futbol Takımının neredeyse tamamı Terme´nin çocuklarından oluşmaktadır. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Oyuncularıma, özverili ve disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefe ulaşmalarından dolayı da tebrik ediyorum. Ayrıca Emral ve Eray Başkanlarıma da çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Evci´ye ve Termemize hayırlı olsun.?
B Grubunu ikinci bitirerek yükselme maçları oynamaya hak kazanan Terme Sanayispor Teknik Sorumlusu Ahmet Zengin de, ?Ummadığımız sonuçlar bizi grup birinciliğinden uzaklaştırdı. Yükselme maçlarını kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Geniş açıklamayı bu maçlardan sonra yapacağım? dedi.
B Grubu takımlarından Terme Lisesi Gençlik Spor Kulübü de, 10 takım arasında 11 puanla ligi 8´inci sırada tamamlayarak ligde kalmayı başardı. Takımın Hocası Gökmen Yılmaz;
?Terme´deki liselerde okuyan öğrenciler ve esnaflardan oluşan bir takımız. Sporun yanı sıra gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve sosyalleşmeyi sağlamayı amaçladık. Centilmence mücadelesiyle takımımız, Terme´yi iyi bir şekilde temsil etmiştir. 1´nci Amatör Küme A Grubu şampiyonu Evcispor´u tebrik ediyor, Süper Amatör Ligde başarılar diliyorum? dedi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de Evcispor´u tebrik ediyor ve Samsun Süper Amatör Ligi´nde başarılar diliyoruz.