Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

SERVİS ŞOFÖRLERİ SORUNLARINI AKTARDI

SERVİS ŞOFÖRLERİ SORUNLARINI AKTARDI

SS. 80 Nolu Öğrenci ve Personel Taşıyıcılar Kooperatifi şoförleri, sorunlarının çözümü için 160 kişiyle Kaymakamlık ve Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

SS. 80 Nolu Öğrenci ve Personel Taşıyıcılar Kooperatifi, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek adına kahvaltıda bir araya geldi.
Sorunların konuşulduğu kahvaltıda, çözüm için birlikte hareket etme kararı alan SS. 80 Nolu Öğrenci ve Personel Taşıyıcılar Kooperatifi şoförleri, sorunlarının çözümü için 160 kişiyle Kaymakamlık ve Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.
Her iki kurumla istişarede bulunan şoförler, taşımacılık konusunda Samsun´da ilk, Türkiye´de de ilk sıralarda da yer aldıklarını söyleyerek ?Bizim hiç kimsenin hakkında gözümüz yok. Sadece yaptığımız hizmetin karşılığında hakkımızın verilmesini istiyoruz. Şoför arkadaşlar olarak, birlik ve beraberlik içerisinde kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Her iki ziyaretimizde de bunu dile getirdik. Bu güne kadar okul servis taşımacılığında yapılması gereken işlemleri araçlarımıza Okul Paketi, Kamera Sistemi ve araç takip sistemlerimizi araçlarımıza montaladık. Amacımız gelecek nesile örnek olmak ve taşımacılığı en iyi şekilde yapmaktır.?dediler.
Kooperatif Başkanı Recep Kökten, katılımlarından dolayı tüm servis taşıyıcılarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.