Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SEVDAMIZ SAMSUN'DAN İFTAR SOFRASINDA SAMSUN BİRLİKTELİĞİ

SEVDAMIZ SAMSUN

Sevdamız Samsun Genel Merkezimizin tarafından 12. Geleneksel İftar Yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yaklaşık 1500 kişinin yer aldığı iftar yemeğinde Genel Başkanımız Nuri Seven, “Samsun için tek yürek olalım, şehrimizin menfaatlerini her platformda savunalım” dedi

SAMSUN BİRLİKTELİĞİ
Sevdamız Samsun Genel Merkezimizin tarafından 12. Geleneksel İftar Yemeği, 'Samsun Birlikteliği' sloganı ile Pamira Palace'da düzenlendi. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, milletvekili adayları, siyasi partilerin temsilcileri, Sayistan Onursal Daire Baskani ve Terma Platformu Başkanı Nursen Yapıcı, Samsunspor A.Ş. yönetimi, Samsunspor Taraftar Dernekleri, bürokrasi, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, muhtarlar ile Samsun'da yaşayan ve Samsun'a aidiyet duyan hemşeri dernekler, Sevdamız Samsun temsilcileri ile üyeleri katılımı ile yaklaşık 1500 kişinin yer aldığı iftar yemeğinde Samsun birlikteliğine vurgu yapıldı.

'SAMSUN SEVDASI İLE YOLA ÇIKTIK’
Kuruluş amaçlarının Samsun'un menfaatlerini savunmak ve şehre sahip çıkmak olduğunu belirten Sevdamız Samsun Genel Başkanımız Nuri Seven, “Samsun bizim gözbebeğimiz. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere siyasi görüşe bakmaksınız sadece Samsun sevdası ile hareket eden arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Yönetimimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile güzel birliktelik oluştu. Emeği geçen, destek olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

'ÖNEMLİ OLAN SAMSUN'U 
SAVUNMAMIZ'
Siyasi partilerin veya siyasi kişilerin arka bahçesi olmadan yollarına devam ettiklerini ifade eden Genel Başkanımız Nuri Seven, “Bizleri bu güzel iftar yemeğinde yalnız bırakmayan tüm Samsun sevdalılarına canı gönülden teşekkür ederim. Nereli olduğumuzdan daha çok Samsun'a ne kadar sahip çıktığımız daha önemlidir. Samsun için tek yürek olalım, şehrimizin menfaatlerini her platformda savunalım” şeklinde konuştu.

TERME PLATFORMU DA 
İFTARDA YERİNİ ALDI
Bu yıl 12.si düzenlenen Sevdamız Samsun İftar programına, Terme Platformu Başkanı Sayıştay Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı ve Platform Üyesi Dilek Karapıçak, ASFED (Ankara Samsun Federasyonu) Terme İlçe Başkanı Yavuz Kambur katıldı. 
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkan Yardımcısı Bilal Coşkun, Ankara’dan Samsun’a davetlerini kırmadan katılım sağlayan Terme Platformu Başkanı Nurşen Yapıcı’ya çok teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. 
Başkan Nurşen Yapıcı, memleketi Terme ve Samsun için her zaman, nerede ne görev düşerse yer alacağını belirterek iftarda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Hbr: Berkan KARAPIÇAK