Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Sevgi, Dostluk ve Kardeşlik Günü

Sevgi, Dostluk ve Kardeşlik Günü

Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.

Mesajında Başkan Kul; “Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir.” Dedi.

Bayramın bir tatil olarak değerlendirilmemesini ve ziyaretlere önem verilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kul, “Bayram sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri  ve gazilerimizle  birlikte yaşamanın, birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına  inanıyorum. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını  tebrik eder,  tüm halkımızın ve şehrimizde bulunan misafirlerimizin sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini dilerim.” dedi.