Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SEZAİ UZUN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SEZAİ UZUN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, sosyal medya hesabından Terme Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

 Terme Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklan Uzun konuyla ilgili şunları söyledi “Çok değerli hemşehrilerim; Yaklaşan yerel seçimler arifesinde AK Partimizin ilk seçim zaferini yaşadığımız bu ayda, kuruluşundan bugüne gönül verdiğim, her dönem destek verdiğim ve sizlere hizmet etme imkanı bulduğum gerek 2009 yerel seçimlerinde Kocaman Belediye Başkanlığı gerekse 2014 - 2019 dönemlerinde Terme Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım  AK Partimizde, sizlerin teşvik ve  destekleri ile yerel seçimlerde Terme Belediye Başkanı aday adayı olduğumu kamuoyunun bilgisine arz ederim. 
Bugüne kadar sizlerle bir ve beraber güzel ilçemize hizmet etmeye gayret göstermiş, sizler gibi düşünüp, sizler gibi yaşayan içinizden biri olarak ilçemize ve ülkemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Rabbim beni sizlere ve partimize mahçup etmesin. Kamuoyuna saygılarımla sunarım.”