Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI MUHTEŞEM GEÇTİ

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI MUHTEŞEM GEÇTİ

“MEB Dönem Sonu Faaliyet Programı kapsamında Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıflararası bilgi yarışması düzenlendi.

 Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Dönem Sonu Faaliyet Planı çerçevesinde bir dönem boyu aldıkları eğitim ve deneyimleri pekiştirmek ve bilgi kültür seviyelerini yükseltmek amacıyla sınıflararası bilgi yarışması düzenlendi.
Yaklışık bir hafta süren hazırlıklar sonunda her branş öğretmeni açık uçlu 2’şer soru hazırlarken yarışmada genel kültür ve zeka oyunlu sorular da yer aldı. 
Sunumunu Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Altun yaptığı yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yoğun ilgi gören yarışmanın sonunda katılan herkes tebrik edildi. Karne töreninde dereceye giren öğrencilere Başarı Belgeleri verildi.
Oldukça çekişmeli, heyecanlı geçen yarışmalar sonunda; 9.sınıflar arası yarışmada proje 9/A, 10.sınıflar arası yarışmada 10/A, 11.sınıflar arası yarışmada 11/B ve 12.sınıflar arası yarışmada 12/A birinci oldular.
Okul Müdürü Mehmet Türkan, başta emeği geçen İbrahim Altun’a ile bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.