Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

SİRK GÖSTERİSİ TERME’YE HEYECAN KATTI

SİRK GÖSTERİSİ TERME’YE HEYECAN KATTI

Terme'de gerçekleştirilen ve birbirinden heyecanlı gösterilere sahne olan hayvansız Sirk Gösterisi beğeniyle izlendi.

Terme Belediye Kültür Merkezinde iki seans olarak gerçekleştirilen ve çocukların heyecanla izlediği hayvansız sirk gösterisi izleyicilerden tam not aldı.
Heykel adam, yüz değiştiren adam, papağanlı karayip korsanı, denge oyunları, palyaço ve etrafa ateşler saçan ejderha gösterisi gibi heyecanlı ve eğlendiren gösteriler içeren salon sirkini, çocuklar şaşkın ve meraklı gözlerle izledi.
Crazy Honey Circus Hayvansız Sirk gösterisi Organizatörü Mesut Delibal, çocuklar için il il, ilçe ilçe gezerek bu gösterileri düzenlediklerini belirtirken “Tamamen hayvansız sahnelenen sirk gösterimizde denge oyunu, akrobasi, palyaço, ışık gösterisi gibi birçok gösteri sunuyoruz. Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde yaptığımız gösterilerimizi bu gün de ilk kez Terme'de gerçekleştirdik ve yoğun ilgi gördük. Çocuklarımızın ilgisini çeken gösterilerle onları şaşırtmak ve mutlu etmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Okullar açık olduğu sürece hafta sonları bu tür organizasyonlarımızı sürdürüyoruz. Toplam ekibimiz 20 kişiden oluşuyor ama bazı programlarda sayımız değişebiliyor.”dedi. Haber: Berkan Karapıçak