Bugün, 30 Nisan 2024 Salı
TERE HABERLERİ - TERME BİLGİ GAZETESİ - TERME İLÇE BAŞKANLIĞI- ALİ KILIÇ - RESUL ŞAHİN

SİYASİLERDEN BİRLİK MESAJI

SİYASİLERDEN BİRLİK MESAJI

İstanbul´da 2017´nin ilk dakikalarında düzenlenen ve 39 kişinin ölümüne, 65 kişinin yaralanmasına neden olan hain terör saldırısı nedeniyle Terme´de siyasi parti temsilcilerinden Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç ve MHP İlçe Başkanı Resul Şahin, yaptıkl

Yeni yılın daha iyi ve daha çok şans getirmesini dilerken, bir anda yaşanan terör saldırısı yine ülkenin bütün huzurunu bozdu. İstanbul, Beşiktaş Ortaköy´de bulunan ve birçok ünlünün gidip sahne aldığı veya eğlenmeye gittiği ünlü lüks mekan Reina´da yaşanan terör saldırısı sonrasında ülke gündemi bir anda değişti.
İstanbul´da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, verdiği mesajda, "Hain saldırıda, 35 masum insanımız öldürüldü, 65 kişi de yaralandı. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen adi saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

"TEK YÜREK OLMALIYIZ"
"Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğin ortaya koyacağına yürekten inanıyorum" diyen Başkan Kılıç, "Türkiye´nin, büyük dirilişini, yeniden şahlanışını engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz.
Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. Alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milletinin, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğini ortaya koyacağına inandığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Resul Şahin, ?En çok birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde İstanbul´da insanlarımıza yapılan bu kahpe saldırıyı lanetliyor ve esefle kınıyorum.?dedi.
?Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin teminatı ve çimentosudur? diyen İlçe Başkanı Resul Şahin, ?Emperyalist güçlerin Ortadoğu´da Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) adıyla hatta bir ifadeye göre ?Arap Baharı?nın katı bir kışa döndüğü İslam ülkelerinde gelişen trajik ve ölümcül olaylar bizi derinden üzmüştür. Hatta Musul´da, Kerkük´te ve Suriye´deki Türkmen kardeşlerimizin hamisi olduğumuz asla unutulmayacaktır. Emperyalist güçlerin Ortadoğu´daki menfaat tartışmaların Türkiye´de yansıtılmasına ?MHP? iktidarında müsaade asla edilmeyecektir.? dedi.
Başkan Şahin, ?Bu menfur saldırıyı düzenleyen insanlık düşmanlarının en kısa zamanda yakalanarak Türk adaleti önünde hesap vereceklerine inancımız tamdır. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Vefat edenlere rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizden bu hassas dönemde her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyorum.?dedi.