Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SİYER-İ NEBÎ YARIŞMASI 1. VE 2. Sİ TEMEL KIR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN

SİYER-İ NEBÎ YARIŞMASI 1. VE 2. Sİ TEMEL KIR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliği ile yapılan ve Terme Anadolu Gençlik Derneğince organize edilen Siyer-i Nebi yarışması Terme ödülleri sahiplerini buldu. Sınavlar sonucunda ilçe birincisi ve ikincisi T

  Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliği ile yapılan ve Terme Anadolu Gençlik Derneğince organize edilen Siyer-i Nebi yarışması Terme ödülleri sahiplerini buldu. Sınavlar sonucunda ilçe birincisi ve ikincisi Terme Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden çıktı. 
31 Aralık Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
 Yarışma sonuçlarına göre;  1.liği Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencisi Zehra Kodal, 2.liği Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Binnur Yüksel, 3.lüğü Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Fatih Esmer,  4. lüğü Terme Fen Lisesi'nden İlayda Mankan, 5.liği Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Feyzullah İba elde ederek ödüllerini aldı.
Okul Müdürü Mehmet Türkan, “  2 aydır yaklaşık 50 öğrencilerimizle ilgilenen söz konusu kitabı üçer defa tekrar ettiren ve okulumuzda iki deneme sınavı yaptıran başta Meslek Dersleri öğretmenleri İbrahim Altun, Ayşe Kurtoğlu ve Fethiye Torun olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder,bundan sonra ki yarışmalarda öğrencilerimize başarılar dilerim.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK