Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SiYER-i NEBi YARIŞMASI TERME ÖDÜLLERi SAHiPLERiNi BULDU

SiYER-i NEBi YARIŞMASI TERME ÖDÜLLERi  SAHiPLERiNi BULDU

Terme’deki tüm ortaokulların katıldığı 2022-2023 Ortaokullar Arası Siyer-i Nebi yarışması TERME ödülleri sahiplerini buldu.

 Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliği ile yapılan ve Terme Anadolu Gençlik Derneğince organize edilen, Terme’deki tüm ortaokulların katıldığı 2022-2023 Ortaokullar Arası Siyer-i Nebi yarışması TERME ödülleri sahiplerini buldu. Sınavlar sonucunda Samsun il birincisi ve ikincisi de Terme’den çıktı. 
Yarışma sonuçlarına göre; Ulviye Kıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi  Eren Zengin il ve ilçe 1.si , Muratlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Naz Uzun il ve ilçe 2.si, Muratlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecrin Nur Özdemir ilçe 3. sü oldu.
Törende AGD Terme İlçe Temsilcisi Kemal Çeri’ nin Siyer-i Nebi ve AGD nin çalışmasını anlattığı konuşmasından sonra, ilahiyatcı Eğitimci İsmail Hakkı Karagöz, günün anlam ve önemine binaen kısa bir konferans verdi. 
Yapılan ödül töreni programında tüm ilçedeki ortaokulların ilk üç dereye giren (36 öğrenciye) Terme Anadolu Gençlik Derneğince nakdi ve akıllı saat türü ödüller verildi..