Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ŞOFÖRLER ODASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

ŞOFÖRLER ODASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası etkinlikle-ri kapsamında ilçemizde de bir dizi ziyaretler yapıldı.

İlk olarak Terme Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez`i makamında ziyaret eden heyet ilçemizde faaliyet gösteren meslektaşların sorunları ve vergi dairesinden beklentiler üzerine karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
BA-BS formlarında sorunlar yaşandığını dile getiren Samsun SMMM Odası Başkanı Hayrul Kayar bundan dolayı meslektaşların ve mükelleflerin cezalara muhatap kaldıklarını söyledi.

Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez, konuyu bildiklerini bu konuda kendilerine düşeni yerine getireceklerini, sorunları bakanlık nezdinde dile getireceklerini ifade etti.
İkinci olarak yeni hizmet binasında işlem yapmaya başlayan Terme SGK`yı ziyaret eden heyet daha sonra Ticaret Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret etti.
Ticaret Borsası Salonunda üyelerle görüş alış verişinde bulunan Samsun SMMM Odası heyeti Oda Başkanlarına da mükelleflerin eğitimi ve mesleki konularda uyarılmaları hususunda yardımlarından dolayı teşekkür etti.