Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SÖĞÜTLÜ ORTAOKULU ?BİLGİ?DE DE BİRİNCİ

SÖĞÜTLÜ ORTAOKULU ?BİLGİ?DE DE BİRİNCİ

Terme´de yapılan ?Ortaokullar? arası bilgi yarışmasında Söğütlü Ortaokulu Birinci oldu.

Terme´de, Ortaokullar arasında yapılan bilgi yarışmasında Söğütlü Ortaokulu öğrencileri bir başarıya imza attı. Baştan sona çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışma sonunda Söğütlü Ortaokulu öğrencileri birinci olarak okuluna büyük gurur yaşattı.
Okul Müdürü Sebahattin Karakuzu yapılan törende başta öğrencileri olmak üzere; emeği geçen öğretmenleri, öğrenci velilerini kutladı. Öğrencilere bilginin sembolü olarak yazarından hediyeli kitap hediye edildi.
Okul Müdürü Sebahattin Karakuzu; ?Hiçbir başarı tesadüf değildir. Öğretmenlerimizin planlı çalışması, öğrencilerimizin gayreti ve velilerin desteği bu başarıyı getirmiştir? dedi. Okul Müdürü Karakuzu ?Bir köy okulu olarak hiç de yadsınamayacak bir başarı elde ettik. Bunun devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Umutsuzluğa kapılmadık, yılmadık. Özellikle öğretmenlerimiz ellerinde gelenden fazlasını yaptılar. Öğretmenlerime de teşekkür ederim? diyerek konuşmasını bitirdi.
Öğrencilerin ödüllerini alırken yüzlerindeki sevinç ve tebessüm görülmeye değerdi.
Söğütlü Ortaokulu öğrencileri tarihi sonra belirlenecek olan ve Samsun´da yapılacak yarışmada hem Söğütlü Ortaokulunu hem de Terme´yi temsil edecektir.