Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

STAJER AVUKATLAR BAŞKAN "KARAPIÇAK" DEDİ

STAJER AVUKATLAR BAŞKAN

Sandık başına giden stajyer avukatlar, Stajyer Av. Kuzey Karapıçak'ı, kendilerine başkan seçti.

Bir kadın ve bir erkeğin başkan olarak seçileceği Samsun Barosu Stajyer Avukat Temsilciliği seçimi, Samsun Adalet Sarayı İsa Fidan Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. 
Sandık başına giden stajyer avukatlar, 3 aday içerisinden meslektaşları Stj. Av. Kuzey Karapıçak'ı, kendilerine başkan seçti.
Seçim öncesi başkanlığa aday olan avukatlar, kürsüye çıkarak birer konuşma yaptı. 
Başkan seçilen Stj. Av. Karapıçak, seçim öncesi yaptığı konuşmasında “Avukatlık stajımı yapmak üzere Samsun'a geri döndüm. Üniversite hayatım boyunca öğrenciliğimin yanı sıra sosyal yaşantıma da önem vermeye çaba gösterdim ve okuduğum bölümle sosyal hayatımı harmanlayarak çeşitli hukuki faaliyetlerde aktif rol aldım. Üniversitemizin hukuk bölümünde ve Çukurova bölgesinde kurmuş olduğumuz hukuk birliğinde değeli ekip arkadaşlarımla beraber birçok etkinliğe imza attık. Hem eğlendiğimiz hem gezdiğimiz hem de kendimizi geliştirmek adına düzenlediğimiz onlarca hukuki organizasyonda bizzat saha ekibinde yöneticiliklerde yer alarak kendimi hukuk alanında geliştirme, ekip çalışmalarında geliştirme, liderlik alanında geliştirme fırsatı buldum. Samsun'da benim için yeni bir hayat başlıyorken sizlerle tanışma heyecanı ve yürüyeceğimiz bu yolu güzelleştirme heyecanı yaşıyorum. Bu göreve aday oluyorum çünkü öğrencilik hayatım boyunca edinmiş olduğum tecrübeleri sizlerle paylaşmayı diliyorum. İnşallah sizlerden de alacağım güçle beraber unutulmaz bir staj dönemi geçiririz. Desteklerinizi bekliyor, hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Sonucun herkes için hayırlı olmasını dileyen Stj. Av. Karapıçak “Birlikte geçireceğimiz bir senelik staj dönemini keyiflendirmek ve renklendirmek adına güzel bir şekilde değerlendirmeyi istiyorum. Seçimlere katılan tüm meslektaşlarımıza ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Stajyer Av. Kuzey Karapıçak Kimdir?
17 Ağustos 1998 Terme doğumluyum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Terme Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’nda tamamladım. Ortaokul yıllarımda çeşitli sosyal faaliyetlerde bulundum. Okullar arası futbol, basketbol turnuvalarında kupa ve madalyalar kazandım. Lise eğitimimi Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi’nde 3 sene okuduktan sonra lise son yılımı Terme Çözüm Temel Lisesi’nde tamamladım. Üniversite sınavı sonrası Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandım ve başarılı ile mezun olarak hukukçu kimliğimi ele aldım. Kendimi ait hissettiğim Terme ve Samsun’da çalışıp yaşadığımız memleketimizi geliştirmek adına çalışma hayatımı, emeklerimi buraya harcamak üzere aktif iş hayatına başlangıç yaptım. Terme’mizi herkese duyurmak üzere ve kariyerimde yükselme hedefiyle buradayım.