Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

STK´LAR İLE ORTAK AKILDA BULUŞULDU

STK´LAR İLE ORTAK  AKILDA BULUŞULDU

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, her ay düzenli olarak yaptığı ?Yerel Buluşma? toplantısında bu ay Terme´deki galericiler ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, her ay düzenli olarak yaptığı ?Yerel Buluşma? toplantısında bu ay Terme´deki galericiler ile bir araya geldi.

BAŞKAN KUL´DAN MÜJDE
28 Mart Çarşamba günü Terme Ulusoy Tesisinde Terme Oto Galaricilerle bir araya gelen Başkan Kul, oto galericilerin sıkıntılarını dinleyerek Terme Belediyesi olarak imkanları ölçüsünde, hem esnafın, hem de vatandaşların rahatı için ilçeye modern bir galericiler sitesi yapılması için ellerinden geleni yapacaklarının müjdesini verdi.
Daha sonra Başkan Kul, Terme´ye belediye başkanı olarak seçildiği yıldan bu yana Terme´ye yaptığı hizmetler hakkında galericileri bilgilendirerek yapılacak olan yeni projelerle hakkında oto galericilere sinevizyon gösterisi izletti.
Galericilerin merakla beklediği ve yapılması planlanan yeni galericiler sitesi hakkında istişarelerde bulunulmasının ardından oto galerici esnafı, Başkan Kul´a teşekkür etti.

?İKİNCİ EL MİNİBÜSTE
ANADOLU´NUN
KALBİ TERME
Yerel Buluşma toplantısında söz alan Terme Oto Galericiler Derneği Başkanı Osman Cengiz, ?Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a Terme için hazırladığınız projeler için teşekkür ederiz.?dedi.
Cengiz, Yılların özlemi olan galericiler sitesinin kurulmasında gösterdiği çabalardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Terme´de ikinci el minibüs satışı konusunda Türkiye´de ilk sırada olduklarını belirtti. Cengiz minibüs satışlarının %60´ının Terme´den karşıladığını belirterek ?Türkiye´nin çeşitli il ve ilçelerinin oto alımında merkezi olan ilçemizde yılda yaklaşık 5 bin minibüs satılmaktadır. Terme ekonomisinin kalkınması için gece gündür çalışan bir esnafız.?dedi.

SORUNLARIN ÜSTÜNDEN
HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ortak akılla projelerini paylaşarak,
Bizim için önceliğimiz; büyük sorunlarımızı ortadan kaldırmak ve daha yaşanabilir bir kent ortaya çıkarmak. Bu nedenle ciddi sorumluluklarımız var. Sabır ve karşılıklı anlayışla tüm bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğimize eminim. Bu konunun hayata geçmesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Karayolları gibi birçok kurum paydaşları var. Her çalışmada dile getiriyoruz: ne yaparsak yapalım esnafla birlikte yapacağız. Esnafla konuşarak, tüm detayları masaya yatırarak, birlikte hareket edeceğiz.? şeklinde konuştu.
Yerel Buluşmaya Terme Oto Galericiler Derneği Başkanı Osman Cengiz ve çok sayıda galerici esnafı katıldı.