Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SÜPER AMATÖR LİG

SÜPER AMATÖR LİG

Termespor, 22 Nisan Cumartesi günü Ladik Belediyespor ile playoff maçında karşılaşacak.

Samsun Süper Amatör Lig´i ikinci sırada tamamlayan Termespor, 22 Nisan Cumartesi günü Ladik Belediyespor ile play-off maçında karşılaşacak.
1953 Termeli Taraftarlar Grubu Başkanı Fatih Kambur, bazı kulüp yöneticileri ve taraftar grubu üyeleriyle Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret etti.
Başkan Kul, yaptığı açıklamada, taraftarın takımın en büyük gücü olduğunu belirtti.
Kul, ´Şehirle bütünleşen bir takımın ortaya çıkması bizi de mutlu ediyor. Terme´nin takımı olan Termespor´a her zaman olduğu gibi halkımızın desteğini bekliyoruz. Centilmenlik kuralları içerisinde iyi bir maç olacağını ümit ediyorum. Sporun aslı kardeşlik, barış ve dostluktur.´ şeklinde konuştu.
Samsun 19 Mayıs Stadı´nda de oynanacak Ladik Belediyespor maçı için hazırlatılan ´Sen de Varmısın´ kampanyası için hazırlatılan atkı ve adının yazılı olduğu eşofmanı Kul´a hediye eden Kambur ise, şunları kaydetti:
´Termespor çatısı altında güçlü bir taraftar topluluğu sağlamak istiyoruz. Destek olmak için ve 1953 logolu giysiden isteyenlere bugüne kadar 300 adet dağıttık. 300 adet de dikim aşamasında. İnşallah Ladik Belediyespor´u yenerek BAL Ligi´ne çıkarız.´