Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TAEKWONDO 2017 GIP-KUŞAK TERFİ SPORU YAPILDI

TAEKWONDO 2017 GIP-KUŞAK TERFİ SPORU YAPILDI

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2017 yılı Faaliyet Programında Yer alan Gıp-Kuşak Terfi İmtihanı Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Tarafından Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Salonun-da Yapıldı.

40 sporcunun üst kuşağa terfi etmek için ter döktüğü sınavda sporcuların heyecanları ve mutlulukları görülmeye değerdi. Her yıl 4 ayda bir yapılan Gıp-Kuşak Terfi İmtihanın 1. etabı olan 2017 yılının ilk kuşak terfi imtihanı 40 sporcunun, velilerin ve misafirlerin katılımı ile başarıyla tamamla.
Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü kaptanı, ?Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve desteklemek için yanımızda olan herkese başta Kulüp Başkanımız Sayın Halil Seyrekli´ye tüm değerli velilerime ve tüm sporcularıma çok teşekkür eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.
Unutmayalım ki bizlerin Terme´nin ve Türkiye´mizin geleceğine bugün yapmış olduğumuz hizmetler ve fedakarlıklar, yarınlarımıza koyduğumuz birer tuğladır. Bu duyarlılık ve bu bilinçle çalışmaya , üretmeye yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz... Sporcularımızın yapılan sınavda başarılı olmasından daha önemlisi çocuklarımızın ahlaklı, erdemli, çalışkan ve disiplinli bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Eğer biz bunu çocuklara verebiliyorsak, vatanı,milletini ve bayrağını seven bir nesil yetiştirebiliyorsak Kuşağın renginin pekte önemli olduğunu düşünmüyorum.
Bu sınavda başarılı olan tüm Sporcularımızı kutlarım. Hepsi birbirinden değerli. Eminim nice başarılar kazanacaklar. Dürüst ve Karakterli oldukları sürece her zorluğu aşacaklarına eminim. Biz çocuklarımız için elimizden geleni yapıyoruz Onlarda emeklerinin karşılığını alacaklardır.
2017´ye çok iyi hazırlandık, şimdi çalışmamızın karşılığını alma zamanı. Sporcularımıza katılacakları Ulusal ve Uluslararası Faaliyetler de başarılar diliyorum.? dedi.