Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TAEKWONDO iL ŞAMPiYONASINDA ZiRVEDEYiZ

TAEKWONDO iL ŞAMPiYONASINDA ZiRVEDEYiZ

17-18 Mayıs 2022 Tarihlerinde Gençler kategorisinde, 21-22 Mayıs 2022 Tarihlerinde Yıldızlar kategorisinde il birinciliği müsabakaları Tekkeköy Bahrettin Ekici Spor Salonunda pazar günü tamamlandı.

  Terme Taekwondo Külübü, gençlerde 7, Yıldızlarda 12 olmak üzere toplam 19 sporcuyla katıldığı müsabakalarda; 7 altın, 9 gümüş, 3 Bronz madalya kazandı. 
    Bu başarıları kırk senede kazanamayan kulüpler olduğunu dile getiren antrenör Murat Özden “ Çok daha fazlasını kazanabilirdik. Kaybettiklerimiz Nazar boncuğu olsun. Sporcuların doğuştan gelen üstün yetenekleri olsa bile,  öğrenmeye, eğitilmeye ve antrenman yapmaya ihtiyacı var. Sporcu bunlara devam etmezse, bu üstün yeteneğini asla başarıya dönüştüremez. Bizimde başarıları sonuçlarımız düzenli ve sistemli Antrenmanların sonucunda ortaya çıkıyor. Kulübümüz ve elde ettiğimiz önemli başarılarımız  sayesinde kısa zamanda  Taekwondo camiasında Terme adı başarı ile yan yana anılmakta. Biz gücümüzü şehrimizin adından ve onun güzel yürekli insanlarından alıyoruz. Yeni madalyalarımızı şehrimizin güzel yürekli insanlarına armağan ediyoruz. Çocukları destekleyen ve bize güvenen tüm velilerime teşekkür ediyorum.”dedi.
    Özden, bu sonuçlarla beraber öğrencilerin Muğla ve Sivas’ta yapılacak Türkiye Şampiyonalarında şehrimizi ve kulübü temsil edip Milli Takım’a yükselmeye çalışacaklarını ifade ederek turnuvalarda öğrencilerie başarılar diledi.