Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TAEKWONDOCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

TAEKWONDOCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye ve Uluslararası şampiyonlarda Son dönemde elde ettikleri başarılardan dolayı adlarından sıkça söz ettiren taekwondoculara bir destek de Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş´ tan geldi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası( PÜİS) Genel Başkanı ve Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş´un destekleriyle Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Taekwondo branşında çalışan sporcuların antrenman malzemeleri 3 Aralık Salı günü Ahmet Ersoy İlkokulunda yapılan programla dağıtıldı.

Terme Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Halil Seyrekli,Terme Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve sporcuların ailelerinin katıldığı programda öğrencilerin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Programda konuşma yapan Okumuş, ?Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmak bizim için en büyük mutluluk sebebidir Çocuklarımız Halkımız her şeyin en güzelini hak ediyorlar Çünkü spor aktiviteleri insanları kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtarır ve başarıya sevk eder. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Termeyi ulusal ve uluslararası arenada temsil edeceksiniz. Termenin ismini her platformda duyuruyorsunuz. Sizler bizim gönüllü turizm elçilerisiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum? dedi.
Terme Taekwondo Kulüp Antrenörü Murat Özden ise, ?Yaptığınız müthiş bir iş Çocuklarımıza vermiş olduğunuz destek ve katkılardan ötürü şahsım ve Terme Taekwondo Ailesi olarak Şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. Çocuklarımızın daha başarılı olması Kulübümüzün gelişmesi ve sporun yayılması için her daim desteklerinizi bekliyoruz.?şeklinde konuştu.