Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TAEKWONDOCULARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

TAEKWONDOCULARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Terme Taekwondo öğrencileri, 22 ilden 800 sporcunun katıldığı en üst seviyede maçların yapıldığı turnuvada, her zamanki gibi zirvedeki yerlerini aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul sporları Federasyonunun düzenlediği Yıldızlar kategorisi Okul Sporları Taekwondo yarı final müsabakaları tamamladı. 22 ilden 800 sporcunun katıldığı en üst seviyede maçların yapıldığı turnuvada öğrencilerimiz her zamanki gibi zirvede yerlerini aldı.
Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda, 01-03 Mart tarihleri arasında yapılan Okullararası Türkiye Yarı Finallerinde, 3 öğrencimiz Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
Kategorilerinde ilk 3 sırayı alan öğrenciler okullarını, Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrenciler ve okulları şu şekilde:

Terme Ortaokulu
37 Kg Gökçenur Şirin +65 Kg Alihan Baş

Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu
Rümeysa Yazıcı

FİNAL MÜSABAKALARI KONYA´DA YAPILACAK
Öğrenciler bu başarıları ile 5-7 Nisan 2019 tarihlerinde Konya´da yapılacak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.
Bu başarıların başlangıç olması ve herkese hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan taekwondo antrenörü Murat Özden ?Dereceye giremeyen öğrencilerimizin de eksiklerini tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Çok şükür, Allah´ımıza ne kadar hamdetsek azdır. Her şampiyonada kürsüde sporcularımız var İnşallah her turnuvada biraz daha gelişeceğiz maç maç daha hazır hale geleceğiz. Her turnuva yeni bir deneyim... Durmak yok, çalışmaya devam. Tüm öğrencilerimize finallerde üstün başarılar diliyorum.?dedi.

TERME İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR
?İlçemize, okullarımıza hizmet etmeye ilçemizin adını duyurmaya devam ediyoruz.?diyen Özden açıklamasını ?Ortaokul ve liseler arasında il birinciliği müsabakalarında kazandığımız 19 madalya ile rekor kırdık. Şimdi de yıldızlar kategorisinde 3 öğrencimiz finallere gidiyor. Sırada liseli gençlerimizde var. En başta öğrencilerimize ve bizlere desteklerini yakından hissettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Terme Ortaokulu ve Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu Müdürleri ve Okul İdarecilerine Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim , velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.?sözleriyle tamamladı.