Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TAEKWONDOCULARIMIZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

TAEKWONDOCULARIMIZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

15- 23 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan 6. Dünya Başkanlık Kupasına Milli Takımı temsilen Terme’den üç sporcu davet edildi.

 Ulusal ve uluslararası arenada başarıdan başarıya koşan sporcular bu yıl ülkemizde yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupasında Milli Takımda Milli Forma altında yarışacak. 
    Milli takıma davet edilen sporcularımız ise; 
Batın Ege Yılmaz , Bengüsu Yılmaz, Eylül Karadaş.
    Terme Taekwondo Antrenörü Murat Özden, “Kulübümüzü, İlimizi ve Ülkemizi Milli forma ile temsil edecekler. Sporcularıma, onları destekleyen ailelerine ve Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyorum.”dedi. 
    Hedeflerinin  Dünya ve Avrupa şampiyonalarında ülkemizin bayrağını göndere çektirmek olduğunu söyleyen Eylül Karadaş ve Batın Ege Yılmaz “Milli Takım adına ilk müsabakamız ve bu müsabakada şampiyon olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dediler.
    Terme Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Halil Seyrekli ise “Uzun soluklu ve sabır gerektiren Taekwondo sporu ile çocuklarımıza yeni bir pencere açan, hedef belirleyen Antrenörümüz Murat Özden, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımızın hüznünü, sevincini, acısını, kazandıkları başarıların gururunu onlarla paylaşıyor.
    Geçmiş yıllarda da önemli başarılar elde eden Kulübümüz Taekwondo branşında emin adımlarla yola devam ediyor. Terme Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü olarak başarılı olan sporcularımızı canı gönülden  tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum . Tüm sporcularımızın Allah yolunu açık etsin. Nice başarılara.” dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK