Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TAEKWONDODA 11 MADALYA

TAEKWONDODA 11 MADALYA

Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcuları, 23-24 Şubat tarihleri Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan Yıldızlar ve Gençler Okullar arası Taekwondo il birinciliği müsabakalarını başarılı bir şekilde tamamladı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında okulları adına yarışan öğrencilerin isimleri şu şekilde:
Nazmiye Ünal Soğancı OO. Rumeysa yazıcı 37 kg 1., Bengüsu Yılmaz 59 kg 1., Fatih Anadolu Lisesi Feyza Durdu 49 Kg 1.,
Terme Ortaokulu Göksu Özdemir 55 Kg 1., Alihan Baş 57 kg 2., Mehmet Akif Ersoy AL. Abdulkadir Kethüda 68 Kg 1., Ahmet Fatih Dağlaraştı 59 Kg 3., Karadeniz Meslek Tek. ALS. Onur Nas 55 Kg 1., Emre Efe Yetgin 59 kg 2., OMV Kozluk Fen Lisesi Yusuf Tarık Yazıcı 55 kg 2., Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi Doğuş Karadeniz +78 kg 3., toplamda 11 madalya alan çocuklar Terme´nin gururu oldu.
Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Antrenörü Murat Özden, ?Alt yapıdan yetişmeye devam eden sporcularımızla birlikte çok güçlü bir ekiple önümüzdeki yıllarda iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Elde ettikleri başarılar nedeniyle sporcularımı kutlarım. Çok çalıştılar ve kürsüde yer alarak madalya kazanmayı hak ettiler. 2017 faaliyet programı yoğun geçiyor.
Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Eminim ki başarılarımız artarak devam edecek. Çok büyük iş başardık ilk 3´e giren sporcularımız okullarını Türkiye şampiyonalarında temsil etmeye hak kazandılar. Türkiye finallerinde yarışacak öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine önemli başarılar kazanarak ilçemizin okullarımızın adını duyurmaya devam edecekler. Madalya alan ve alamayan sporcularıma, onlara destek olan tüm takım arkadaşlarına, ailelerine, okul müdürlerine, spora ve sosyal faaliyete verdikleri destekler için Terme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy´a, ve Terme Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Halil Seyrekli´ye teşekkür ediyorum.?dedi.