Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TAEKWONDO´DA 13 MADALYA

TAEKWONDO´DA 13 MADALYA

Bafra´da 17-18 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Okullararası Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları başarılı bir şekilde tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Terme Atatürk İlkokulu Spor Kulübü ile Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulüplerine ait Taekwondocuların katıldığı müsabakalarda ilk 3´e giren sporcuların okullarını Türkiye finallerinde temsil edeceği belirtildi.
Kazanılan başarılardan ötürü gururlu ve mutlu olduğunu söyleyen Terme Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden ?Öncelikle öğrencilerimi kutluyorum. Çok çalıştılar ve kürsüye çıkarak madalya kazanmayı hak ettiler. 2018 yılına çok iyi başladık.
Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlk 3´e giren öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonasında okullarını temsil edecekler. Türkiye Finallerinde yarışacak öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum. Sporcularımız geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine önemli başarılar elde ederek ilçemizin ve okullarımızın adını duyurmaya devam edecekler. Madalya alan ve alamayan öğrencilerime, onlara destek olan takım arkadaşlarına, ailelerine, okul müdürlerine, spora, sporcuya ve sosyal faaliyetlere verdikleri destek için Terme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy´a ve Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Halil Seyrekli´ye teşekkür ediyorum.?dedi.

TERMENİN GURURU OLDULAR
Öğrencilerinin toplamda 13 madalya kazandığını belirten Özden ?Öğrencilerimiz Termenin gururu oldular.?diyerek dereceye giren isimleri aktardı.
Dereceye giren öğrencilerimiz ve Okulları:

TERME ORTAOKULU: Hasret Şahin 33 Kg birinci, Alihan Baş +65 Kg birinci, Göksu Özdemir + 59 Kg ikinci, Onur Ertunç Kuş 57 Kg üçüncü oldu.

NAZMİYE ÜNAL SOĞANCI ORTAOKULU: Taha Berke Zengin 61 Kg birinci, Emir Batuhan Candan 33 Kg üçüncü, Rümeysa Yazıcı 41 Kg üçüncü oldu.
KARADENİZ MESLEKİ VE TEKNİK LİSESİ: Onur Nas 55 Kg birinci ve Emre Efe Yetgin 59 Kg üçüncü oldu.

GARİP ZEYCAN YILDIRIM FEN LİSESİ: Bengisu Yılmaz 68 Kg birinci oldu.

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ: Ahmet Fatih DAĞLARAŞTI 63 Kg üçüncü oldu.

FATİH ANADOLU LİSESİ: Feyza Durdu 52 Kg üçüncü oldu.

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU LİSESİ: Doğuş Karadeniz +78 Kg ikinci oldu.
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.