Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TAEKWONDO´DA ANADOLU YILDIZLARI SAHAYA ÇIKIYOR

TAEKWONDO´DA ANADOLU YILDIZLARI SAHAYA ÇIKIYOR

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak,ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturmak gibi hedefler doğrultusunda hayata geçirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır b

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak, sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda hayata geçirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde heyecan hafta sonu Bartın´da yaşanacak. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem hedefleniyor.

200 SPORCU YARIŞACAK
Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup maçları 02-04 Mart tarihlerinde yapılacak. Karadeniz 1 grubuna ev sahipliği yapacak Bartın´da kız ve erkeklerde Amasya - Bolu - Çorum - Kastamonu - Sinop - Samsun - Zonguldak - Bartın - Karabük ve Düzce illerinden 10 takım toplamda 200 sporcuyla mücadele edecek.
İL KARMALARI HAZIR
Analig süreci Her branş için il karmalarının oluşturması ile başladı. Grup maçları , Yarı Final ve Finallerle 2018 yılı Nisan ayına kadar sürecek ve Finallerin Samsun´da yapılacağı ANALİG yarışmalarına 2004,2005,2006 doğumlu sporcular katılabilecek.

TERMEYİ GÖKSU ve TAHA BERKE TEMSİL EDECEK
İlçemizi SAMSUN İl Karmasında 61 Kg Erkeklerde Taha Berke Zengin ve 59 Kg Bayanlarda Göksu Özdemir temsil edecekler. Başta Öğrencilerimiz olmak üzere SAMSUN İl karmasına Anadolu Yıldızlar Liginde Başarılar diliyorum.